Aktywne Wpisy

erni13 +20
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +222
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

@size: @SanFable: drukuję na 60 stół i dysza 190. Testowałem do 240 stopni, ale było tylko gorzej.
Na Verbatimie mi się fajnie drukuje, ale też częściowo nie klei się do stołu. Miejscowo jest on już śliski, bo oryginalna chropowatość szybko zniknęła, ale tylko na środku.
ogólnie tych podkładek ja bym nawet nie naklejał (no chyba, że były), nie lubię też faktury jaką pozostawiają, szyba 4mm <3
@SanFable: wystraszyłeś mnie. Jeśli głowicą nazywamy element z którego wydostaje się filament to jest full metal. Tak mi się wydaje... Ender3 here...
źródło: comment_JpEl1Jo1wyloCtwlBQfyMDsDBqz2fquE.jpg
Pobierz@I-____-I: Bo to się robi nie na kartkę, tylko tak, żeby było dobrze. :P