Aktywne Wpisy

Smarek37 +4
źródło: IMG_20240622_233222
Pobierz
Van-der-Ledre +95
Tak, to jest ta pora, to sobotni wieczór, czas, w którym my, męczennicy, cierpiętnicy ze świętego tagu jednoczymy się pod symboliczną listą. Jak zwykle, zasady są jasne, jesteś, zapisz się.
#przegryw
#przegryw
źródło: Lista-Tagowa
Pobierz

Za to może Devil Design będzie się kleił lepiej XD
#druk3d #ender3
źródło: comment_K3XqF5jadYN3tl5PfiabwohKUFqXuu0G.jpg
Pobierztu nie chodzi o to, żeby trzymało jak sklejone kropelką, tylko chodzi o to, aby samo się odkleiło jak temperatura wróci poniżej 40 stopni i żeby można było to łatwo przemyć wodą bez zostawiania żadnych śladów
@jack_: a podkładki typu buildtracki, które masz domyślnie w drukarkach są słabe ponieważ ja lubię mieć pierwszą warstwę mocno wprasowaną "jak szkło",
Nie uważam formy sprayu za wartą płacenia 50zeta za puszkę.
nie wiem jak tam z jakością i ogólnymi wymaganiami co do druku stoisz, ale u mnie podwinięcie się czegokolwiek podczas wydruku nie ma prawa istnieć, tak samo jak białe przebarwienia od c-sticka, czy też był taki atomizer needit, cholernie ciężko się zmywał w porównaniu do dimafixa
@ZaQ_1: zarobkowo nie zarobkowo, wygoda obsługi i pewność produktu, że będzie trzymać stołu warta tego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Diabeł projektował te smarki XD
źródło: comment_d0ZZuhtddfTQIYJgE3KTtvgw9A0ACJHj.jpg
Pobierzźródło: comment_JhG6XtNlyRlT7TSpOsjFcECdv7qmnRkZ.jpg
Pobierz@SanFable: no ja mam pewność wydruku, i co do wygody nie mam zastrzeżeń
mi to wygląda na podawanie za dużo filamentu do tego jak wysoko jest głowica, ogarnij wysokość głowicy.
prawdopodobnie leci bardzo cieniutka warstwa, a tam gdzie znajdzie się ciut więcej miejsca to wypluwa nadmiar itd
źródło: comment_Guh5N3aaLCIOK7mvCWL66Z42X0c4UjZw.jpg
Pobierz