Aktywne Wpisy
unintelligible +369
Może i w powiecie myślenickim normy przekroczone są o 800%, ale 1) ekologia to lewacka ideologia, 2) zakaz palenia w piecach to faszyzm, 3) mój dziadek i pradziadek palili w piecu i wszyscy byli zdrowi. #ekologia #polska #zamordyzm #krakow #lewackalogika
Notes +21
Samochód jedzie, piękne wydechy w zderzaku, a spaliny (dobrze widoczne zimą przez parę wodną) wydobywają się z pod samochodu xDD
#motoryzacja #samochody i trochę #heheszki
Ostatnio się tak śmiałem jak wchodziłem po schodach.
@spamkiller: No tylko ze w swoim koreancu mam funkcjonalne wloty powietrza w zderzaku i 2 koncowki wydechu, elegancko dospawane TIGiem.
@Unik4t: szczytem dla mnie bylo nowe Audi A8 w jakims usportowionym pakiecie stylistycznym - wydechy nadal byly fejkowe jak w cywilu (4 rury wypuszczone pod zderzakiem xD), tylko atrapy mialy bardziej kwadratowy design i ze srodka wystawaly czarne plastikowe nibyrurki xD
@
Kaman, to jest fajna odmiana. Poza tym taki Type R swietnie oddaje charakter hot-hatcha z ponad 300KM na przedniej osi.
@MandarynWspanialy: gorzej, hondziarze ;)
@oiio: to raz, dwa to zderzak jest z tworzywa sztucznego, jeszcze na domiar złego malowanego, ogrzewanie go to średni pomysł
mogliby w sumie nie robić tych sztucznych wydechów, ale takich bajerów wizualnych jest cała masa teraz, za chromowane obramówki okien w Q5 trzeba chyba z tysiaka więcej dorzucić, a korzyść żadna itd.