https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.com.marpio.jbzdy
Aplikacja do przeglądania jbzdy.pl. Jest to wersja 0.1, więc ma podstawowe funkcjonalności, a może zawierać wiele błędów. Opublikowana w celu: 1. zbadania czy są chętni do korzystania (czy mam rozwijać?) 2. ujawnienia jak najwięcej błędów wieku niemowlęcego (nie mam stosu realnych urządzeń testowych). Instalujcie i plusujcie/minusujcie.
Oczywiście jak zacząłem tworzyć ten projekt to pomyślałem - banał. ViewPager, kilka Fragment-ów. W trakcie wyszło oczywiście jak zwykle wiele kwiatków jak chociażby nauka Youtube lib-a.
#jbzdy #androiddev
Aplikacja do przeglądania jbzdy.pl. Jest to wersja 0.1, więc ma podstawowe funkcjonalności, a może zawierać wiele błędów. Opublikowana w celu: 1. zbadania czy są chętni do korzystania (czy mam rozwijać?) 2. ujawnienia jak najwięcej błędów wieku niemowlęcego (nie mam stosu realnych urządzeń testowych). Instalujcie i plusujcie/minusujcie.
Oczywiście jak zacząłem tworzyć ten projekt to pomyślałem - banał. ViewPager, kilka Fragment-ów. W trakcie wyszło oczywiście jak zwykle wiele kwiatków jak chociażby nauka Youtube lib-a.
#jbzdy #androiddev
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

LuK1337
@jbzdy_unofficial: eww jak mozna nieironicznie przegladac jbzdy
jbzdy_unofficial Autor
@LuK1337: ocenę treści pozostawiam każdemu z osobna.

iamtehwin
@jbzdy_unofficial: Wygląda paskudnie, jeszcze ta ogromna reklama.
jbzdy_unofficial Autor
@iamtehwin: heheh to fakt :-)
jbzdy_unofficial Autor
@iamtehwin: Określenie wielkości reklamy pozostawiłem systemowi Android (SMART_BANNER). Już poprawiłem na mniejszą (BANNER) (w wersji 0.2). Co do layoutu - to jest wersja 0.1.