Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +83
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Super okazja do nauki nowego języka programowania lub podszlifowania aktualnych umiejętności. W poprzednium roku udało mi się wykonać mniej niż połowę zadań, zobaczymy czy w ciągu tego roku faktycznie się czegoś nauczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozwoliłem sobie założyć nowy leaderboard na ten rok, jeśli chcesz dołączyć:
wejdź na stronę Private Leaderboard
wpisz kod
191365-a1224c1awciśnij [Join].
Pierwsze zadanie powinno pojawić się dzisiaj o północy,
Więcej informacji na Reddicie: https://www.reddit.com/r/adventofcode/
#adventofcode #programowanie #programista15k #python #java #javascript #php #csharp
Serio, fejkkonto mam zakładać?
link do projektu, gdzieś tam jest postawione w sieci
@Mark9wi: Według mnie to jest liczba punktów - zależy od tego ile wykonałeś zadań plus jeśli wykonujesz zadania szybciej niż inni dostajesz bonusowe punkty.
Szara gwiazdka - zadanie niewykonane
srebrna gwiazdka - zadanie podstawowe wykonane
złota gwiazdka - wykonane obie części zadania
nie znalazłem tego w faq, ale wydaje mi się że otrzymujemy po 10pkt. za każde wykonane zadanie, a pierwsze 10 osób które wykonało je najszybciej dostaje dodatkowy bonus. tj. pierwsza osoba otrzymuje 10+10pkt. druga otrzymuje 10+9pkt. i tak dalej.