Aktywne Wpisy

Viarus_ +186
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +9
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

https://www.reddit.com/r/factorio/comments/9zu50v/factoriommo_the_brutality_rpg_24th_november/
Budowanie czegokolwiek na złożach poza kopalniami jest zabronione. Ręczny crafting jest w cholerę wolny. Jedyny sposób na uzyskanie prądu to karmienie generatora, najlepiej jak najbardziej przetworzonymi rzeczami. Żeby nie było za łatwo mapa podzielona na siatkę.
Pewnie jak zawsze będzie jakieś 20-30 osób ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnim razem udało się osiągnąć 110 poziom efektywności kopalni, wysłaliśmy ponad 1000 rakiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to był scenariusz tylko z siatką.
#factorio
źródło: comment_r7q7GvItco7oJHigy4EtcojkqItG5D9o.jpg
PobierzHmm, postawienie kopaczek w linii zeby usunac zloza i przygotowac puste miejsce pod tasmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) troche recznego zbierania bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sierzchula: Tak, trzeba powoli wgryzać się w złoża i robić przestrzeń pod mapę
i czy można dołaczyć w trakcie
źródło: comment_Yg65EJN7Txa1Vgm6WcHhIQPMuEiXNQNJ.jpg
Pobierz