Aktywne Wpisy

Przez ostatnie pół roku wystawiłem 58 p0lek na tinderze. Po przyjściu na umówione miejsce p0lki, usuwałem parę. Od 7 udało mi się wyżulić blika na drobne zakupy typu piwo i czipsy, a 2 zamówiły mi i opłaciły jedzenie na pyszne.pl.
Konto Chada robi robotę. Jak oceniacie moje staty?
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie
Konto Chada robi robotę. Jak oceniacie moje staty?
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie

Może jestem #!$%@? ale Greta wydaje mi się piękna. Oddałbym wszystko aby mieć ja w łóżku.
Szaleję za nią.
#gretathunberg #przegryw #niepopularnaopinia
Szaleję za nią.
#gretathunberg #przegryw #niepopularnaopinia

https://www.reddit.com/r/factorio/comments/9zu50v/factoriommo_the_brutality_rpg_24th_november/
Budowanie czegokolwiek na złożach poza kopalniami jest zabronione. Ręczny crafting jest w cholerę wolny. Jedyny sposób na uzyskanie prądu to karmienie generatora, najlepiej jak najbardziej przetworzonymi rzeczami. Żeby nie było za łatwo mapa podzielona na siatkę.
Pewnie jak zawsze będzie jakieś 20-30 osób ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnim razem udało się osiągnąć 110 poziom efektywności kopalni, wysłaliśmy ponad 1000 rakiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to był scenariusz tylko z siatką.
#factorio
Hmm, postawienie kopaczek w linii zeby usunac zloza i przygotowac puste miejsce pod tasmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) troche recznego zbierania bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sierzchula: Tak, trzeba powoli wgryzać się w złoża i robić przestrzeń pod mapę
@
i czy można dołaczyć w trakcie