Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +11
Polecacie jakiś film albo serial z wampirami? Nie musi być dobry, może być śmieszny albo absurdalny, co by się go fajnie oglądało.
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
pepe998 +6
Mirki, idąc za waszymi radami ogoliłem się na łyso i zapuściłem brodę, jest nadzieja dla huopa? Koleżanka mówiła mi że dobrze wyglądam i normalnie by się ze mną umówiła ale akurat nie szuka nikogo. Wychodzi na to że mam powodzenie ale po prostu miałem pecha?
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
@Nieprzyjazny_Ziemniak: #pytanieretoryczne
@Brzytwa_Ockhama: co do...
@Brzytwa_Ockhama: cooo? XXD
Sam żeś zaplusowal kilka wpisów o "stabilności" we Francji. Nie próbuj czarować, bo każdy kto ma więcej niż 12 IQ wie w jakim kontekście mówi się o "stabilności za granicą" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ale ta, oczywiście nikt nie robi propagandy i kłamstw, to wszystko tylko dowcipy i MEMEs.
tej, Brzytwa! Nie wiem czy zauważyłeś ale dorobiłeś się nawet fana, który sprawdza plusowany przez ciebie content xD
Widzę, że już le trolle konta w stylu "Brzytwa_Osrana" nie wystarczą i trzeba kontrolować
Jak mi ktoś próbuje wcisnąć bujdę, to z reguły potrzebuje dwa kliki myszką, żeby ją wskazać. W tym wypadku się nie zawiodłem, a Ty zastosowałeś klasyczną, konserwowo-bolszewicką metodę wyśmiania oponenta, zamiast odnieść się do meritum sprawy. Jakoś mnie to specjalnie nie zaskoczyło, a Brzytwiarz nawet plusika dał, bo on uwielbia takie merytoryczne argumenty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
@Nieprzyjazny_Ziemniak: to nie jest tak, że przez ostatnie Francja zadłużyła się tak gigantycznie, że teraz musi wprowadzać podwyżki bo po prostu w portfelu brakuje forsy?
Pewnie się nie dowiemy, ale pewnie niektórzy politycy we Francji postawią tezę, że można było tego uniknąć prowadząc bardziej zbilansowaną politykę budżetową
@Nieprzyjazny_Ziemniak:
1. Zarzucaj komuś urojenia
2. Wpis wcześniej pisz w urojeniowo-spiskowym stylu:
Zdecyduj się na coś xD
No więc gdzie ta bujda i gdzie twoje dowody? Brzytwa stwierdził fakt,
Ahahahahahahahahahahahah XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@desensitization:
@pk347: A ty taki oaktywny neuropeista z godnością człowieka, dlaczego nie wypowiadasz sie w takich tematach, jak ten? https://www.wykop.pl/wpis/36948925/ktos-kto-przeglada-sobie-tvn24-pl-nie-ma-pojecia-n/
@desensitization: ??? My czytamy tą samą stronę? Na głównej chyba z 4 wykopy o "stabilnej Francji", a w komentarzach rasistowski syf i wyśmiewanie multikulti i lewactwa. Nie spodziewam się, że przyznasz mi rację, ale takie zakłamywanie rzeczywistości i faktów to chyba jakiś obowiązek przed dołączeniem do prawicy, bo żeby takie fikołki logiczne robić to albo prezentować rynsztokowy poziom merytoryczny, albo po prostu stosować spory
@Nieprzyjazny_Ziemniak: podnoszenie podatków na socjal nie jest związane z lewactwem - a skąd Xd