Wpis z mikrobloga

Przecież nikt z #4konserwy tego nie twierdził

@Brzytwa_Ockhama: co do...

Tworzenie chochoła in progress

@Brzytwa_Ockhama: cooo? XXD

Sam żeś zaplusowal kilka wpisów o "stabilności" we Francji. Nie próbuj czarować, bo każdy kto ma więcej niż 12 IQ wie w jakim kontekście mówi się o "stabilności za granicą" ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Ale ta, oczywiście nikt nie robi propagandy i kłamstw, to wszystko tylko dowcipy i MEMEs.
@Brzytwa_Ockhama:

tej, Brzytwa! Nie wiem czy zauważyłeś ale dorobiłeś się nawet fana, który sprawdza plusowany przez ciebie content xD

Sam żeś zaplusowal kilka wpisów o "stabilności" we Francji. Nie próbuj czarować, bo każdy kto ma więcej niż 12 IQ wie w jakim kontekście mówi się o "stabilności za granicą" ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Widzę, że już le trolle konta w stylu "Brzytwa_Osrana" nie wystarczą i trzeba kontrolować
@desensitization: ??? XDD co za urojenia.

Jak mi ktoś próbuje wcisnąć bujdę, to z reguły potrzebuje dwa kliki myszką, żeby ją wskazać. W tym wypadku się nie zawiodłem, a Ty zastosowałeś klasyczną, konserwowo-bolszewicką metodę wyśmiania oponenta, zamiast odnieść się do meritum sprawy. Jakoś mnie to specjalnie nie zaskoczyło, a Brzytwiarz nawet plusika dał, bo on uwielbia takie merytoryczne argumenty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
lewactwem

@Nieprzyjazny_Ziemniak: to nie jest tak, że przez ostatnie Francja zadłużyła się tak gigantycznie, że teraz musi wprowadzać podwyżki bo po prostu w portfelu brakuje forsy?
Pewnie się nie dowiemy, ale pewnie niektórzy politycy we Francji postawią tezę, że można było tego uniknąć prowadząc bardziej zbilansowaną politykę budżetową
??? XDD co za urojenia.

@Nieprzyjazny_Ziemniak:

1. Zarzucaj komuś urojenia

2. Wpis wcześniej pisz w urojeniowo-spiskowym stylu:

Nie próbuj czarować, bo każdy kto ma więcej niż 12 IQ wie w jakim kontekście mówi się o "stabilności za granicą"

Zdecyduj się na coś xD

Jak mi ktoś próbuje wcisnąć bujdę, to z reguły potrzebuje dwa kliki myszką, żeby ją wskazać.

No więc gdzie ta bujda i gdzie twoje dowody? Brzytwa stwierdził fakt,
2. Wpis wcześniej pisz w urojeniowo-spiskowym stylu:

@desensitization: ??? My czytamy tą samą stronę? Na głównej chyba z 4 wykopy o "stabilnej Francji", a w komentarzach rasistowski syf i wyśmiewanie multikulti i lewactwa. Nie spodziewam się, że przyznasz mi rację, ale takie zakłamywanie rzeczywistości i faktów to chyba jakiś obowiązek przed dołączeniem do prawicy, bo żeby takie fikołki logiczne robić to albo prezentować rynsztokowy poziom merytoryczny, albo po prostu stosować spory