Wpis z mikrobloga

@proce55or: powiem ci ze mam bitcoiny ktore kupilem za 1000 zlotych w listopadzie 2k17, nawet mnie ciekawi co sie z tym stanie dalej, nie wierze szczegolnie aby byla w tym jakas prawdziwa wartosc ale chetnie bym sie pomylil, chociaz hajs bym odzyskal xd jestem gotowy zrezygnowac z potencjalnego zysku. ostatnio zainteresowalem sie takim pojeciem jak "market volatility" i nawet mam na tym zysk, wydaje mi sie ze tradycyjne rynki finansowe
  • Odpowiedz
Bitcoina ten wciąż jest na plusie.

@proce55or: Powiedz to tym co zainwestowali 12 miesięcy temu na poziomie 6000$ ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na twoim miejscu nie sugerował bym się wynikami z przeszłości , gdy fundamenty się zmieniły i sieć osiągneła sufit ( ͡º ͜ʖ͡º) a pies z kulawą nogą nie chce przyjmować płatności , oprócz małej grupki prywatnych fanatyków ¯\_(ツ)_/¯
t.....n - > Bitcoina ten wciąż jest na plusie.

@proce55or: Powiedz to tym co zainw...

źródło: comment_QUYrkb074jkLgrH51ZreiQwEMBKcu2vt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Cykl się powtarza

@proce55or: cykl się powtarzał do tej pory , dasz gwarancję , że będzie dokładnie tak samo i tym razem.

Nokia też miała wyniki i sprzedaż co roku się powtarzająca , aż do momentu kiedy przestało się powtarzać
  • Odpowiedz
@proce55or: równie dobrze mogę ci powróżyć z fusów po kawie i wyjdzie to samo.

Skoro przyszłości się nie da przewidzieć , to czemu sugerujesz , że jak rosło do tej pory to nadal będzie rosnąć ?
  • Odpowiedz