Aktywne Wpisy
Horkheimer +290
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +167
#przegryw #logikaniebieskichpaskow #tinder #badoo #brainlet
@wikcianikcia: Widocznie powinnaś zweryfikować swoje poglądy i zacząć zauważać kiedy rozmowa jest rozmową, a kiedy próbą podrywu, albo przejścia we flirt ;) Zresztą rozumiem, że można mieć problem z wyczuciem tego, skoro to tylko pisanie. Mężczyźni potrafią podjąć rozmowę o wszystkim, byle tylko zaplusować i może się rzeczywiście wydawać, że "taki mądry i inteligentny", a on jedynie chce sprytnie podejść. Wówczas
W początkach moich poszukiwań internetowych znajomości o charakterze matrymonialnym, unikałem tematyki seksu. Byłem dużo bardziej pruderyjny i grzeczny, bo uważałem, że tego się ode mnie oczekuje. Czasami pojawiał się on (temat) z inicjatywy dziewczyn, z którymi pisałem. Niekiedy było to bardziej subtelne, a innym razem dość mocne i
A ten 1% to wcale nie jest twój ojciec i wujek.
@wikcianikcia: To dość zabawne, że gorzkie żale o poziomie pisze brainlet od wrzucania Koterskiego i podpisywaniu go jako "Kubica hłehłe".
https://www.wykop.pl/link/4656843/#comment-60450005
Komentarz usunięty przez moderatora
Lubię tą #logikarozowychpaskow
1. Rejestruj się na Badoo, Tinder, czy innym portalu/apce służącej do szukania osób na seksy.
2. Na apce od seksu i umawiania na ruchanie, zamiast dyskutować o filharmonii wiedeńskiej i Dalim, facet zaczyna flirtować i chce się umówić na ruchanie (no chyba go p------o!)
3. Odwal imbę i stwórz mema na mirko, przecież powinien domyślić się, że nie potrzebujesz