Wpis z mikrobloga

Dlaczego każdy facet musi być taki jak ten brainlet poniżej ( ͡° ʖ̯ ͡°) Piszę sobie z jakimś fajnym miłym chłopem, inteligentne tematy, a nagle musi wyjechać z jakimś podtekstem seksualnym znikąd. Skąd to się u was bierze #niebieskiepaski ? Dlaczego to zawsze kończy się tak samo?

#przegryw #logikaniebieskichpaskow #tinder #badoo #brainlet
w.....a - Dlaczego każdy facet musi być taki jak ten brainlet poniżej ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pis...

źródło: comment_TxV0PFQwXLZQMagqYEusf9QxIwA3zfGP.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Piszę sobie z jakimś fajnym miłym chłopem, inteligentne tematy

@wikcianikcia: Widocznie powinnaś zweryfikować swoje poglądy i zacząć zauważać kiedy rozmowa jest rozmową, a kiedy próbą podrywu, albo przejścia we flirt ;) Zresztą rozumiem, że można mieć problem z wyczuciem tego, skoro to tylko pisanie. Mężczyźni potrafią podjąć rozmowę o wszystkim, byle tylko zaplusować i może się rzeczywiście wydawać, że "taki mądry i inteligentny", a on jedynie chce sprytnie podejść. Wówczas
  • Odpowiedz
@wikcianikcia: Ja powiem ze swojego doświadczenia i opierając się na nim stwierdzam, że niektórzy po prostu tak mają (bo lubią te tematy).

W początkach moich poszukiwań internetowych znajomości o charakterze matrymonialnym, unikałem tematyki seksu. Byłem dużo bardziej pruderyjny i grzeczny, bo uważałem, że tego się ode mnie oczekuje. Czasami pojawiał się on (temat) z inicjatywy dziewczyn, z którymi pisałem. Niekiedy było to bardziej subtelne, a innym razem dość mocne i
  • Odpowiedz
  • 0
@wikcianikcia to idź się koleguj z typami z depresją co jeszcze biorą psychotropy, ich pociąg seksualny jest przynajmniej na twoim oczekiwanym stopniu seksualnym
  • Odpowiedz
@wikcianikcia: a co szukasz prawdziwej miłości na tinderze? xD powodzenia... obstawiam że wszyscy faceci którzy mają tam konta mają je właśnie po to żeby zaruchać więc jak sama nie nawiązujesz do tematu to prędzej czy później koleś Ci z tym wyskoczy. Spróbuj zaangażować się w jakiś wolontariat, albo wstąp do związku harcerskiego albo nie wiem spróbuj coś zrobić pozytywnego z innymi ludźmi bo na takich portalach to trafisz tylko na
  • Odpowiedz
@wikcianikcia: Bo to nie przysłowie tylko element interpretacji prawa. Na przykład masz zakaz parkowania w pewnym miejscu w dni robocze w godzinach 8-12, oznacza to, że możesz parkować w innych godzinach.
  • Odpowiedz
@wikcianikcia: Pomijając już oczywistego baita... ;)

Lubię tą #logikarozowychpaskow
1. Rejestruj się na Badoo, Tinder, czy innym portalu/apce służącej do szukania osób na seksy.
2. Na apce od seksu i umawiania na ruchanie, zamiast dyskutować o filharmonii wiedeńskiej i Dalim, facet zaczyna flirtować i chce się umówić na ruchanie (no chyba go p------o!)
3. Odwal imbę i stwórz mema na mirko, przecież powinien domyślić się, że nie potrzebujesz
  • Odpowiedz