Wpis z mikrobloga

@Majku_: tak, będę zapierdzielać nie wiem gdzie i wydać kupę kasy na paliwo/benzynę by zjeść burgera , gdy McDonald mam prawie pod swoim domem. Genialny pomysł.
  • Odpowiedz
@Dariel: stary, przecież to nie było do Ciebie. Pisałem do @Clermont który zastanawiał się, gdzie w burgerowni można znaleźć porządnego burgera za 16-18zł. Weź się tato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niedlapsa: Nie wiem, ile tam zarabiają na czysto, ale burgery są porządne, bułki dobre, a dodatki skomponowane z pomysłem i świeże.
  • Odpowiedz
@bardzosmieszne: wiesz jak ktos robi burgera z mielonego wołowego z biedornki i twierdzi ze pyszny burgerek to nie dziwne ze mu smakują podeszwy za 15 zł z BURGEROWNI
  • Odpowiedz
Cały kraj się cieszy jak uda im się coś taniej załatwić, albo po znajomości zapłacić mniej. I nagle przychodzi Warszawiak chwalący się, dumny jak paw że u nich jest drożej xD
  • Odpowiedz
20 zl za kilo dobrej jakosciowo wolowiny

@bardzosmieszne: Taa, już widzę jak w burgerowni kupują najlepszą wołowinę a nie idą po kosztach xD Przecież burgerownie są PREMIUM, nie mogliby kłamać że tam wszystko jest najlepsze xD Osobiście kupuję mieloną wołowinę z Tesco, tą co ma <10% tłuszczu. Nie mam maszynki do mielenia mięsa w domu.
  • Odpowiedz
@Lrrr: No w hurcie zapewne tak, ale nie będę kupował 10 kilo karczku sam dla siebie żeby zmielić. Tego mięsa nie można zamrozić bo będzie kupa, trzeba kupić i od razu zużyć właściwie. Stąd wolę już kupić gotowe zmielone. To z Tesco jest najlepszym mielonym jakie jesteś w stanie dostać w normalnym sklepie chyba. To droższe oczywiście. Takie 20% tłuszczu i 20% to się dostanie wszędzie w sumie.
  • Odpowiedz
@Khaine: klamac to sobie moze kazdy, ale nie ma opcji, zeby z gownianego miesa wyszedl dobry burger ( ͡° ͜ʖ ͡°) jest kilka burgerowni, do ktorych chodze i wiem, skad biora mieso. Wiem tez, jaka jest w burgerach konkurencja. Tydzien na miesie z tesco i burgerowni nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz