Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#aniarubik #logikarozowychpaskow
źródło: comment_zimYb5fpD111p9n5Q9UxYJXigDWnryVp.jpg
Pobierz@a4z4a4: Ja ośmielę się stwierdzić, że w Prawdziwym Życiu™ to po za podstawową arytmetyką nie ma nic czego uczono na lekcjach matematyki. Tylko nie wiem, czy to jest argument świadczący, że po co nam matma, jak możemy uczyć o r u c h a n i u.
@Borni: jak widać polskie szkolnictwo czytania ze zrozumieniem też nie uczy.
Ale trójkąty to każdy chce zaliczyć( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Borni: bo w Polsce uczy sie przedewszystkim wzorów, podobnie w fizyce i chemii, a nie np. dlaczego mogę się poślizgnąć na skórce od banana, za moało doświadczeń praktycznych za dużo teorii
Najlepiej zakończyć edukację na "moim pierwszym abc". Reszta to albo dla smierdzacych kucy albo che che chumanistów.