Aktywne Wpisy
schnippen_schnappen +1269
sportpomnikow +597
Mirki, stało się to już jakiś czas temu, ale od wczoraj wiem już to prawie na pewno i mogę powiedzieć to jasno i otwarcie: pokonałem raka.
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
#aniarubik #logikarozowychpaskow
@bh933901: G---o mnie obchodzi co twierdzisz.
Ale ja na szczęście nic nie muszę.
@bh933901 odkrywa jak działa internet epizod 1.
@bh933901: Ani jedno ani drugie, a moja pozycja społeczna jest tu tylko po to, żeby cię w-----ć i działa wybornie. Normalnie nie daję j-----a o takie rzeczy, ale lubię ból d--y nerdów.
@Hatespinner: Nieprawda, w internecie protekcjonalne traktowanie przeciwnika ze względu na swoją pozycję jest stosunkowo rzadkie, bo każdy leje na taki argument od anona.
Na razie wybornie działa mechanizm kompensacji.