Wpis z mikrobloga

@Hatespinner: Muszę stwierdzić, że jak zwykle się mylisz. Nie mam potrzeby, aby twoje wpisy trzymały się kupy, aby zrównać je z ziemią, wręcz przeciwnie, aby dobrze się bawić, d-----------c się do ciebie, oczekuję, że powinny zawierać mniejsze lub większe aberracje umysłowe. Bo co to za zabawa, gdybyś jednak miał słuszność?
  • Odpowiedz
@Hatespinner: Zabawne co piszesz o arsenale, skoro jedynym argumentem, który wysuwasz, jest to, jaki ty nie jesteś bogaty i zdolny, czyli p--------z coś, co nijak nie da się zweryfikować. Jak już ustaliliśmy w rozmowie o IQ, g---o wiesz o psychologii, dlatego poinformuję cię życzliwie, że zauważono korelację między byciem zerem a zasłanianiem się pozycją społeczną jako kompensacji swojej indolencji. Stąd takie bufony jak ty mogą być święcie przekonane o swojej
  • Odpowiedz
czyli p--------z coś, co nijak nie da się zweryfikować.

@bh933901 odkrywa jak działa internet epizod 1.

Zjawisko typowe dla celebrytów (patrz: Rubik), naukowców ze stopniami zdobytymi na farcie, oraz innych buców.

@bh933901: Ani jedno ani drugie, a moja pozycja społeczna jest tu tylko po to, żeby cię w-----ć i działa wybornie. Normalnie nie daję j-----a o takie rzeczy, ale lubię ból d--y nerdów.
  • Odpowiedz
odkrywa jak działa internet epizod 1.

@Hatespinner: Nieprawda, w internecie protekcjonalne traktowanie przeciwnika ze względu na swoją pozycję jest stosunkowo rzadkie, bo każdy leje na taki argument od anona.

Ani jedno ani drugie, a moja pozycja społeczna jest tu tylko po to, żeby cię w-----ć i działa wybornie.

Na razie wybornie działa mechanizm kompensacji.
  • Odpowiedz