Wpis z mikrobloga

@bazylo: 157 km na dzień, zakładając, że jeździł codziennie od 26 lat. Jak najbardziej możliwe wg mnie. Pewnie wiele dni stał nieruszany, jak i robił trasy przez pół Polski.
  • Odpowiedz
Połowa passatów B5 w polsce miała już nabitą bańke jak przejeżdżały granice 10 lat temu a wy sie jaracie że jakiś wagon nalatał 1.5mln xd
  • Odpowiedz
@Odczuwam_Dysonans o widzisz tego nie znalazłem dawnooo temu gdy szukałem czegoś najmocniejszego ze sprzętowym RS. Różnicę niewielkie ten e5500 obsługuje procki na fsb1033mhz i tak samo idiotycznie droga pamięć RAM (w przypadku 2*4GB), ale masz rację jest trochę nowszy. Tylko, że nie ma magnezowej odbudowy, a ona świetnie sprawdza się na półce z narzędziami.
  • Odpowiedz
@Odczuwam_Dysonans w garażu 8GB nie potrzeba, ale jak go używałem ogolnointernetowo na dwóch monitorach to 4GB było na styk. Mam tam Intela T9300 mimo, że teraz to już zabytek, to to był kawał procesora i był szybszy niż nie jeden i5. I ta seria Dxxx miała trochę genialnych roziwazan, których już nie ma w nowszych latitudach, jak na przykład stacja dokująca z wbudowanym zasilaczem i pełnowymiarowym portem PCI i slotem na
  • Odpowiedz