Aktywne Wpisy
Lewusx +63
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
@cclegane: a tu tak nie robisz? Pierwsze co to, gdy dyskusja nie idzie po twojej myśli, rzucasz inwektywami typu: ignorant, manipulator, etc.
@cclegane: nie no, clasicco... Belissimo argument. Bravo! Badania o konotacjach szczepień i autyzmu obala KAŻDY po przyjrzeniu się metodologii tych badań, próbie i jakich świństw dopuszczał się badający.
Nie wiem jaki jest wzrostu wykrywalności autyzmu, o ile jakiś jest, ale zwrócił bym uwagę raczej na czynniki środowiskowe(edit. W czasie ciąży)
@cclegane: do ciebie przemawiają bajki i dowody anegdotyczne więc proszę (to drugie w tym przypadku).
W mojej bliskiej rodzinie jest nastolatek u którego dopiero dwa lata temu poprawnie zdiagnozowano zaburzenia ze spektrum autyzmu. Ja wiem
https://www.scientificamerican.com/article/the-real-reasons-autism-rates-are-up-in-the-u-s/
Tak po ludzku napisane, jakby ktoś się zastanawiał skąd się wzięła "epidemia autyzmu".
@fiziaa: nie jest to prawda, % zależy od choroby.