Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
skrogg +9
Młoda Edyta Górniak pracuje nad "To nie ja byłam e-wom".
źródło: 499815417_1127128412784433_3251499444646812082_n
Pobierz

źródło: comment_60iMi6VeyW4blhs0lE4rFB598vby0kpn.jpg
PobierzBo to rowniez moze byc patola.
@mroz3: @PurpleHaze: sto procent zgody
Ale pracuję też w domu, za miesiąc wynoszę się na wieś i dbam o zwierzęta.
Komentarz usunięty przez moderatora
Psu nie wytłumaczysz, że ma się nie zsikać/wysrać, jak potrzebuje, to tego dokona, podobnie jak dziecko nasra w pieluchę i zasmrodzi pół autobusu. Nie da się go powstrzymać, chyba że odganiając kijem, ale i to nie pomoże, zapewniam.
Psi mocz nie stanowi żadnego problemu tak naprawdę, na elewacji,
sam mam wielkiego psa w mieszkaniu 70m ale nie ujada ani nic bo jest wytresowany i wyprowadzany na tyle że w domu tylko śpi, je i odpoczywa.
Ale jak ktoś nie wyprowadza kundla na spacer i siedzi cały dzień pies w domu to p-------a dostaje (zwłaszcza te małe gówienka pokroju maltańczyków i k---a jorków)
@RatKing: wiesz geniuszu, że psa można przytrzymać na smyczy żeby nie lał na co popadnie? Słyszałeś o takim wynalazku jak smycz? Pozwalanie psu na sikanie na czyjeś samochody to patola!
Trzeba być debilem, żeby tak myśleć. Masz
Rozumiem, ze chorony z moczu ludzkiego w publicznej toalecie cie nie interesuja, za to czesto tarzasz sie po elewacjach i kolach samochodow, po ogrodzeniach tez. Dziwne masz upodobania,
To jaki sens ma wypowiedź @viejra