Aktywne Wpisy
emlo999 +70
#mentzen twierdzi ze mniejsza dzietność to sprawa kulturowa xD, a nie czasem brak czasu i #!$%@? w kołchozie na 2 etaty dodatkowo brak mieszkań #konfederacja #polityka
FlameLand99 +30
Kilka niewygodnych faktów dotyczących wojny na Ukrainie.
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
ja wiem, że już robię się nudny ale patrzcie na nową serię - strasznie mi się podoba ten efekt, na pewno będę mieć dużo takich breloków i na pewno będzie rozdajo z podobnym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rozkminkrzaka #chwalesie #dziendobry #tworczoscwlasna #rekodzielo ##!$%@?
Komentarz usunięty przez moderatora
Więc przyjmijmy, że bez problemu wytrzyma 7-8 lat ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Najstarszy brelok jaki mam z takim pigmentem ma ponad rok - zero zauważalnych zmian na intensywności.
Na forum ludzie zaznaczyli jedno - jeśli taki pigment jest wystawiony non stop na UV po
Te konkretne planuje sprzedawać za 15zł od przyszłego tygodnia
@bkwas:
@netefre:
Zawsze mozna brelok z trytem ktory swieci caly czas :)
No i cena - brelok trytowy czy wisiorek to co najmniej 80-120 zł
@lovelypl: Męskie? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@bkwas: powaznie? myslalem ze skoro to ludzie normalnie w sklepach sprzedaja to chyba moznaa
Znalazłem jednego gościa w UK, może z nim mi pójdzie lepiej, zamówię na firmę i zobaczymy co będzie.
www.bido.com.pl
Przyszły tydzień max. Podobno. A jeśli nie będzie nic słychać pod #rozkminkrzaka odezwij się to załatwimy to przez mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mikka22: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że jesteś z Wrocławia. Pisałbym się wtedy na opcję z odbiorem osobistym :)
Ale ogólnie własną firmę chciałem mieć praktycznie od liceum. W trakcie pomysł ewoluował, coś tam zacząłem się bawić biżuterią i z przyjaciółmi szukaliśmy nazwy. Wśród większości docinek i heheszkow padło "Bido" - w języku esperanto "koralik"
I tak z biegiem czasu jak ja poszedłem trochę inna drogą bo nie miałem pieniędzy żeby rozpoczynać
Przepraszam, nie mogłem sobie odmówić.
Ale z czasem gdy już będą gotowe małe wieszaki do sklepów zacznę jeździć po sklepach z biżuterią + własny sklep internetowy z ogólnym rękodziełem (nie tylko breloki, zawieszki i wisiorki) w którym planuje mieć dużo różnych rzeczy, ktore są potencjalnie ciekawe na mały prezent, stąd też wykupiona druga domena www.dziwneprezenty.pl