Wpis z mikrobloga

• 182
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3mortis: Bo na pewno można - tylko ja już chciałem w ilościach hurtowych kupić - może w tym problem, nie wiem.

Znalazłem jednego gościa w UK, może z nim mi pójdzie lepiej, zamówię na firmę i zobaczymy co będzie.
  • Odpowiedz
@Zamaskowany_Kotek: Pewnie, ale dopiero jak ruszy moja strona - wtedy już wszystko będzie ułatwione, usprawnione i będę mógł sprzedawać bez problemu.

Przyszły tydzień max. Podobno. A jeśli nie będzie nic słychać pod #rozkminkrzaka odezwij się to załatwimy to przez mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bkwas: są różne kolory? Moja babcia ma urodziny na początku listopada (dokładnie 1) szłoby to kupić od Ciebie z przesyłką przed tym terminem?
Widzę, że jesteś z Wrocławia. Pisałbym się wtedy na opcję z odbiorem osobistym :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@januszniepije ja wiem że po polsku bardzo kojarzy się z bidą (która notabene aktualnie bardzo do mnie pasuje xD)

Ale ogólnie własną firmę chciałem mieć praktycznie od liceum. W trakcie pomysł ewoluował, coś tam zacząłem się bawić biżuterią i z przyjaciółmi szukaliśmy nazwy. Wśród większości docinek i heheszkow padło "Bido" - w języku esperanto "koralik"

I tak z biegiem czasu jak ja poszedłem trochę inna drogą bo nie miałem pieniędzy żeby
  • Odpowiedz
@netefre: Używam do kluczy, wszyscy u mnie na chacie używają xD wieczorem kładziemy klucze na stoliku z lampką, rano jak włączamy na chwilę, to się naświetlają, a potem nie trzeba robić dzikich poszukiwań w torbie przez resztę dnia <3
  • Odpowiedz