Wpis z mikrobloga

#polityka

Robiliście sobie ten test: http://www.testpolityczny.pl/

Pamiętacie swoje wyniki?

Wolność gospodarcza: 7

więcej od 33.6% uczestników testu

Tradycjonalizm:-42

więcej od 5.5% uczestników testu

Wolności obywatelskie:52

więcej od 88.9% uczestników testu

Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ghostface:

"No podaj te lewackie komentarze. Potrafisz?"

Otóż zaprzeczanie w komentarzach rasizmowi biologicznemu i wyzywanie jak ktoś widzi rekordy w biegu na 100m, nazwiska wynalazców, pozycje społeczne, rozwoje cywilizacji. Zaprzeczanie temu na siłe a wrecz wyyzywanie od kretynów ludzi którzy widzą ewidentne różnice to w moijej opini klasyczne lewactwo, wybacz :)
  • Odpowiedz
Update: Wieczorem jak będę miał odrobinę wolnego czasu postaram się opublikować wykresiki w formie 3d uwzględniające swobody obywatelskie i w formie 2d bez nich. Jak skończę, to wszystkich zainteresowanych zawołam.
  • Odpowiedz
@Ryu: zadne trololo, chodzi o uniknięcie nieporozumień. Potocznie teraz sie nazywa rasizmem np bicie czarmych, wyzywanie, ogolnie wrogie nastawienie. Ja mówie tylko o fakcie przyjecia do wiadomości różnicy biologicznych.
  • Odpowiedz
@ghostface: Lewak - osoba posiadająca/głosząca lewicowe poglądy. W tym przypadku równość ludzi, ras.

Co do przykłądu dobrze pamietam bo właśnie Ciebie o to zapytałem czy zło widzisz we wrogim nastawieniu do czarnych czy także w poglądzie że rasy posiadają różne uzdolnienia i cechy determinujące ich zachowanie czy talenty. Na co odpowiedziałeś nie dosłownie ale w takim duchu - że Ci którzy widzą jakieś różnice to musza być kretynami.

Polecam ten
  • Odpowiedz