Aktywne Wpisy

Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że

phaxi +92
Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą

Robiliście sobie ten test: http://www.testpolityczny.pl/
Pamiętacie swoje wyniki?
więcej od 33.6% uczestników testu
Tradycjonalizm:-42
więcej od 5.5% uczestników testu
Wolności obywatelskie:52
więcej od 88.9% uczestników testu
Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm
Nazista - osoba o nicku nordland85. Skoro korzystamy z własnych definicji to dlaczego
Afrykanie tworzyli cywilizacje.
Wolność gospodarcza: -7
więcej od 20.3% uczestników
Co do argumentacji klimatem to jak ją łączysz z ewolucją? Dlaczego rasa miała by mieć gorszą wynalazczość przez gorszy klimat?
I czy to
I czy to nie gorszy klimat jest tym co wzmacnia selekcje naturalną i powoduje przetrwanie bardziej zaradnych?
I w Afryce jest
konkretnie:
"ciężko z rasistami rozmawiać normalnie - tacy jak on są intelektualnie
W Afryce nie ma zwierząt nadających się do udomowienia ani prostych w uprawie roślin. Przez to okres trwania gospodarki łowiecko-zbierackiej musiał być dłuższy niż w Europie i Azji. Ten rodzaj gospodarki nie sprzyja tworzeniu rozwiniętych cywilizacji gdyż zapewnia niewiele pożywienia i w jego zdobywanie musi być zaangażowana prawie cała społeczność. Tymczasem rolnictwo i hodowla pozwalają na wytworzenie większej ilości żywności, dzięki czemu część społeczności może porzucić wytwarzanie pożywienia i
Twoja. Jeżeli nie twoja, to podeprzyj się jakimś
Racja, trzeba być kretynem by pisać takie zlepki "kolor skóry determinuje cokolwiek". Rasa ludzka to nie kolor skóry. A "cokolwiek" to nie ma co komentować nawet.
To na jakiej podstawie określa się rasę?
Zbadaj dna i ustal dlaczego wszystkie rekordy świata na 100m mają czarni. Może wyjdzie że przez pigment...