Aktywne Wpisy

Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że

phaxi +43
Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą

Robiliście sobie ten test: http://www.testpolityczny.pl/
Pamiętacie swoje wyniki?
więcej od 33.6% uczestników testu
Tradycjonalizm:-42
więcej od 5.5% uczestników testu
Wolności obywatelskie:52
więcej od 88.9% uczestników testu
Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm
@Machiavelli: Jak sądzisz, w którym miejscu by`lby Twój imiennik?
@nordland85: Wszystko ładnie, pięknie. Czarni faktycznie szybciej biegają, ale nie ma ŻADNYCH powodów by uważać, że pod względem inteligencji i działania mózgu biali
Komentarz usunięty przez autora
Wolność gospodarcza: 37
więcej od 62.9% uczestników
Oto Twoje wyniki:
Wolność gospodarcza:
więcej od 24% uczestników
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wolność gospodarcza: 70
więcej od 87% uczestników
Komentarz usunięty przez autora
Czyli - prawdziwy Machiavelli byłby zwolennikiem