Aktywne Wpisy

cypisek84 +126
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Otóż do owego spotkania dotarliśmy, wcześniej ustaliliśmy mniej więcej szczegóły naszych preferencji. Samo spotkanie przebiegło w śmiesznej atmosferze, trochę zdziwień podczas małych rozmów o naszych zawodach. Po haśle
Nie chce mi się p-------ć więcej przy tej herbacie. Kupiłem wino, poszliśmy do niej i tu zaczyna się sajgon. Wcześniej ustaliliśmy, ze nie jara mnie, gdy otrzymuje ciosy po pysku (Po czym po starcie dostałem liscia XD! którego w dziwnym emocji odwzajemniłem kilkukrotnie). Przez cały czas patrzyłem na twarz kobiety, która miała wzrok, jakby chciała mnie poćwiartować, pomijam wszelkie bluzgi których wymagała. Dokończyłem powinność, zakomunikowałem, ze to jednak nie to. Czy ktoś z Was wie, jak przezwyciężyć mała traume, po owym spotkaniu?(ʘ‿ʘ)#tinder #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora