Wpis z mikrobloga

https://www.wykop.pl/wpis/35578117/oby-sie-randeczka-poszla-rownie-dobrze-%CA%96-%EF%BE%89-tind/ No to teraz relacja z randeczki, jeśli ktoś ciekawy.

Otóż do owego spotkania dotarliśmy, wcześniej ustaliliśmy mniej więcej szczegóły naszych preferencji. Samo spotkanie przebiegło w śmiesznej atmosferze, trochę zdziwień podczas małych rozmów o naszych zawodach. Po haśle Nie chce mi się p-------ć więcej przy tej herbacie. Kupiłem wino, poszliśmy do niej i tu zaczyna się sajgon. Wcześniej ustaliliśmy, ze nie jara mnie, gdy otrzymuje ciosy po pysku (Po czym po starcie dostałem liscia XD! którego w dziwnym emocji odwzajemniłem kilkukrotnie). Przez cały czas patrzyłem na twarz kobiety, która miała wzrok, jakby chciała mnie poćwiartować, pomijam wszelkie bluzgi których wymagała. Dokończyłem powinność, zakomunikowałem, ze to jednak nie to. Czy ktoś z Was wie, jak przezwyciężyć mała traume, po owym spotkaniu?(ʘʘ)
#tinder #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sn0w__: Po ile macie lat? O ile to, co piszesz to prawda, to nie powiedział bym po pierwszym spotkaniu że "to nie dla mnie". Niespecjalnie rozumiem po co sobie w ten sposób palić mosty?
  • Odpowiedz
@Sn0w__: ma 36 i nie ma melodii na związek bo n--------a każdego chłopa po mordzie. Ma to z domu lub patologicznej relacji mąż/chłopak-ona. Odstaw zanim zacznie się stalkowanie i egzaltacja.
  • Odpowiedz