Aktywne Wpisy
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz
capol2 +271
Nie mogę z tego momentu jak doszło do niej że to wszystko kosztuje i jednak trzeba będzie płacić za szkody
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa

Otóż do owego spotkania dotarliśmy, wcześniej ustaliliśmy mniej więcej szczegóły naszych preferencji. Samo spotkanie przebiegło w śmiesznej atmosferze, trochę zdziwień podczas małych rozmów o naszych zawodach. Po haśle
Nie chce mi się p-------ć więcej przy tej herbacie. Kupiłem wino, poszliśmy do niej i tu zaczyna się sajgon. Wcześniej ustaliliśmy, ze nie jara mnie, gdy otrzymuje ciosy po pysku (Po czym po starcie dostałem liscia XD! którego w dziwnym emocji odwzajemniłem kilkukrotnie). Przez cały czas patrzyłem na twarz kobiety, która miała wzrok, jakby chciała mnie poćwiartować, pomijam wszelkie bluzgi których wymagała. Dokończyłem powinność, zakomunikowałem, ze to jednak nie to. Czy ktoś z Was wie, jak przezwyciężyć mała traume, po owym spotkaniu?(ʘ‿ʘ)#tinder #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora