Aktywne Wpisy

huopisko +893
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
bArrek +105
Taka koleżanka z pracy lubi gdy się jej przyspermi tzn ja tego nie robiłem ale jak ktoś rzuci taki spermiarski tekst to się uśmiecha widać że się jej podoba a jeszcze jakiś czas temu była dziwna sytuacja trochę gdy weszła do mnie do pokoju i od razu wychyliła się za drzwi na korytarz jednocześnie wypinając w moją stronę i złapała się za pośladki tzn no w spodniach była i wgl i nie

"Osiemset osiemdziesiąt słów w recenzji, do której za nic nie mogłem się zabrać. To za dużo krytyki, nawet pomimo wszystkich mankamentów czwarty tom Deadpool Classic nie zasługuje na aż tak emocjonalną, ostrą negację. To po prostu tytuł na wskroś nijaki. Właśnie przez to narosła we mnie niechęć, a za nią cała gama powiązanych pretensji. Tym razem jednak wybór kozła ofiarnego nie był przypadkowy, padło na dosyć ważny i reprezentacyjny zbiór zeszytów z serii forsującej krzywdzącą miałkość i śmieszkowanie wywołujące, zamiast szczerzenia zębów, jedynie ich zgrzytanie. Patrzę z nadzieją na przyszłość Wade’a Wilsona, ale do jego klasycznych przygód już wracać nie będę." Recenzja komiksu Deadpool Classic tom 4
#recenzja #komiks #komiksy #deadpool #marvel
źródło: comment_xCoepInaPOXB6feUbRdX7IojklEoscwr.jpg
Pobierz