@TomdeX: piękna teoria która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, w praktyce to autobus włącza się do ruchu i to on ma się upewnić że może manewr wykonać.
@TomdeX: to dalej jest teoria xD wiesz jak wygląda sprawa w razie stłuczki w takiej sytuacji? muszą ci udowodnić, że uniemożliwiłeś włączenie się do ruchu dla autobusu, co jest bez nagrania praktycznie niemożliwe, jak ci udowodnią to dostaniesz jakiś śmieszny mandat, a za stłuczkę i tak odpowiada kierowca autobusu, bo nie upewnił się co do możliwości włączenia się do ruchu.
@Gimpson: miałem podobną historię w trochę innej branży, ale skończyło się na ~13h. Tyle, że zostałem i okazało się, że to faktycznie skrajność i później było normalnie. W Twoim przypadku też bym tym jebnął. "Dobrze" chociaż, że płacone za godzinę i przynajmniej masz jakąś korzyść z takiej orki, bo są miejsca, gdzie i tak dostaniesz stałą wypłatę, ewentualnie nadgodziny do odbioru. Generalnie najgorzej jest komuś d-----ć tak w pierwszy dzień,
@Gimpson prosty rachunek :D 320x powiedzmy 10zl /h i robią się ładne pieniążki :D na głupoty nie wydajesz bo nie masz kiedy, 100 miesięcy i na mieszkanie odłożone xD
@Gimpson: Też robiłem za kierowcę w pralni. Z tego co czytam to tobie chociaż płacili normalne pieniądze. Ja miałem 9,3zł/h brutto. Całe szczęście, że zrobiłem c+e i s----------m stamtąd...
@CichyBob: Żadna teoria, fakt. Art. 18: http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20051080908/U/D20050908Lj.pdf
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora