@Cinoski: W 1802 nie było ani takich bloków, ani linii średniego napięcia. Zresztą wówczas w ogóle nie było żadnego napięcia. Ten silos na farmie też jest podejrzany. Wyczuwam, że to mem stworzony przez nastolatka, dla którego wszystko, co przed powstaniem internetu to starożytność.
@bevegelsesmengde: Co to za piosenka? Bo pierwsze, co pomyślałem po zobaczeniu tego mema, to Journey - Don't stop believing, ale tam był lekko inny tekst i teraz szukam czegoś co bardziej pasuje ;p
edit/ Dobra, znalazłem "piosenkę z końcówki Sopranos" i to jednak jest Journey.
@Cinoski: W 1802 Arkansas nie był jeszcze stanem USA. Za to w 1803 już był. Poza tym, to raczej nic dziwnego, w XIX wieku też miały miejsce migracje po kilkaset i więcej kilometrów. Badałem historię swojej rodziny i u mnie było tego całkiem sporo i to z miejsc, których bym się nie spodziewał.
@kontonr77: u ciebie nie było, w Nowym Jorku zaś 4-piętrowce się zdarzały. Tu masz rycinę z 1806 roku. No, chyba, że w 1804 był jakiś przełom technologiczny i żaden z 4-piętrowych budynków nie był starszy niż 4 lata.
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
źródło: comment_qAMqksZ6eu2oXiubMVvlIR6qwykblZos.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Robocovo: wg mnie bardziej ~1890
źródło: comment_yf6BQU6EzOH403yFs1oYVUx5ZaFu9Eu3.jpg
Pobierzedit/ Dobra, znalazłem "piosenkę z końcówki Sopranos" i to jednak jest Journey.
Komentarz usunięty przez moderatora
Za to w 1803 już był.
Poza tym, to raczej nic dziwnego, w XIX wieku też miały miejsce migracje po kilkaset i więcej kilometrów. Badałem historię swojej rodziny i u mnie było tego całkiem sporo i to z miejsc, których bym się nie spodziewał.
@kontonr77: u ciebie nie było, w Nowym Jorku zaś 4-piętrowce się zdarzały. Tu masz rycinę z 1806 roku.
No, chyba, że w 1804 był jakiś przełom technologiczny i żaden z 4-piętrowych budynków nie był starszy niż 4 lata.
źródło: comment_6qXm6k6CtpsMmwTJu7TYGJxonyLUoJes.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@jutokintumi: xD