Wpis z mikrobloga

99.99% modelek to ultra pustaki, niektóre za kase daja sobie srac do ryja, to chyba nie pomaga stereotypowi xD

@Melcma: 99.9999% wykopowych spermiarzy nie potrafi pisać po polsku, ale nie przeszkadza im to krytykować wszystkich i wszystkiego.
  • Odpowiedz
@Mordschlag: To się nazywa zazdrość. Wielu tzw. kucy, to ludzie zawistni, no bo jak to możliwe, że ktoś może być ładny i ogarniać coś bardziej skomplikowanego? Takie młodsze januszki, tak samo zazdrośni, tak samo zapuszczeni.
  • Odpowiedz
@KD30 a Ty jesteś przykładem rasowego kibica emigranta patrioty xD i co? G---o. Nie wiedzieć po co wstawiasz się za kimś kto ma w to wywalone. Tylko nie wiadomo po kiego grzyba, miałeś potrzebę się pochwalić, że znasz jakąś lochę z Instagrama xD
  • Odpowiedz
@Sharley: kto, Ola wskazana przez @FortunaHej? Czytać nie umiesz? Jedyne co odniosłem do oryginalnego posta, to że zawsze znajdą się malkontenci. Jak ktoś ma na ponad 20k punktów, to nie ma z czym dyskutować, jest specjalistą.
  • Odpowiedz
miałeś potrzebę się pochwalić, że znasz jakąś lochę z Instagrama xD

@Czerwonykaktus: boze umysl stulejki to magiczne miejsce. Powiesz ze nie wszystkie kobiety to szmaty to katalog:bialorycerz. Powiesz ze znasz ja akurat osobiscie i ktos klamie na jej temat - katalog:chwali sie.
Takie proste, zero myslenia. Takie łatwe

Przestan byc stuleja to przestaniesz postrzegac znanie jakiejs kobiety jako chwalenie sie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Naxster: też jestem pod wrażeniem, do tej pory nigdy nie miałem bezpośredniej konfrontacji ze stuleją ale ten ziomek mnie rozłożył xD Jakie przykre życie muszą mieć tacy ludzie ( _)
  • Odpowiedz
@Mordschlag:
Ja nie chcę nic sugerować, ale ta pani jest sławna jako modelka już od 2010 roku. Konto na Stacku ma od 2013. W dodatku to konto zawiera jej pełne imię, nazwisko i zdjęcie twarzy. Ale może to tylko zbieg okoliczności, tej. xD
  • Odpowiedz