@FortunaHej: kto to? @Mordschlag: e tam, pierdzielenie. Zawsze się znajdą malkontenci. No i nie dziwne być sceptycznym wobec kobiet w IT, bo niestety wiele z nich wcale się tym nie interesuje nawet jak już jest w tym środowisku. Wyjątki się zdarzają i to często bardzo fajne wyjątki. Ja na razie jeszcze bezpośrednio nie spotkałem takiego wyjątku.
@FortunaHej: @eloar: chodziłem z Olą do liceum przez 3 lata, mega zdolna dziewczyna, jak zaczęła się jej kariera modelki to nadal studiowała jak mogła, w wolnych od sesji zdjęciowych chwilach siedziała na skypie z ziomkami ze studiów i uczyła się, nadrabiała zaległości. Jeśli chodzi o ścisłe przedmioty to zjadłaby 90% kucy z wykopu. Proszę się od niej o---------ć.
@KD30: a ja nie mam nic do niej. stwierdzam, że jak ktoś ma podane, że student, to jeszcze nie jest przykładem specjalisty, a to @FortunaHej podał ją jako przykład ciągnącej do kasy. W sumie to jeśli Ola jest rzeczywiście pasjonatem, to chętnie bym poznał.
W sumie to pisałem, że nie spotkałem wyjątku jakim jest kobieta rzeczywiście pasjonująca się IT, ale w sumie przesadzam. Spotkałem 2, które o ile nie
@KD30 xD co Ci tak zależy? Przecież ona sama to upubliczniła w internecie, wątpię żeby przejmowała się gronem stulejek z wykopu. Ale nie, Ty już pewnie jej poskarżyłeś i popisowo warujesz xD
#programowanie #bekazkucy #heheszki
źródło: comment_PHGOb0HXZ7BP3XonZrGBZj5r0KCI5ycH.jpg
PobierzOstatnio faktycznie robi sie ich coraz wicej.
https://www.instagram.com/ola_zieminska/?hl=pl
@Mordschlag: e tam, pierdzielenie. Zawsze się znajdą malkontenci. No i nie dziwne być sceptycznym wobec kobiet w IT, bo niestety wiele z nich wcale się tym nie interesuje nawet jak już jest w tym środowisku. Wyjątki się zdarzają i to często bardzo fajne wyjątki. Ja na razie jeszcze bezpośrednio nie spotkałem takiego wyjątku.
Polish | Model CS Student
@eloar: I jednym z tych kierunkow jest Counter Strike?
Reszta twoje komentarza to wyrzyg frustrata, broniacego swojego slabego dowcipu.
W sumie to pisałem, że nie spotkałem wyjątku jakim jest kobieta rzeczywiście pasjonująca się IT, ale w sumie przesadzam. Spotkałem 2, które o ile nie
@Melcma: No jak mizogin miałby uważać inaczej XD