@xGreatx: Pozdrawiam oglądających Ojca, Gonciarzowi przysłowie "oplucie w twarz". Skończył się na Lordaeronie, pozostawił jego ducha w czeluściach internetu, zaraz obok JJayJokera i Martina Lechowicza.
A niech w--------a, bawi mnie jak pisze że przegrał z kanałęm mającym 60 subskrypcji. ZUpełnie tak jakby ilść subów decydowałą o poziomie merytorycznym zgłoszonego filmu konkursowego oraz jego sferze wizualnej. Gość myśli że jak ma dużo subów od gimbusów to to jest kimś, a wszyscy co mają "mniej subów" są gorsi. Subskrybcje - też mi waluta :D
@Bunch: A babka też nierozsądna, przestraszyła się debilnej, pozbwionej sensu krytyki i wycofała się z konkursu, robiąc tym samym DOBRZE hejterom. No skrajny idiotyzm. Nie rozumiem ludzi którzy odpuszczają, czy dają się zastraszyć
@Bunch na miejscu tej babki piłbym łzy gonciarza a nie rezygnował z wygranej, no ale to niezdecydowana baba od takich nie można tego wymagać. A czemu teraz beczy ta p-------a?
źródło: comment_S9YveMMRXBtyfq1sC2zWl9YiP2Cdg4IA.jpg
Pobierz@Adanoss:
Gość myśli że jak ma dużo subów od gimbusów to to jest kimś, a wszyscy co mają "mniej subów" są gorsi. Subskrybcje - też mi waluta :D
źródło: comment_V5nQd6DG0tJwddwlcgz33EAR4nAirWD8.jpg
Pobierzźródło: comment_wWkTMwjKgRhTUSswBOsgkanM5SrpCEZc.jpg
Pobierz