Aktywne Wpisy

Gmeras +300
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +169
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz

Czy gość zdaje sobie sprawę, jak bardzo niemoralne i p----------e jest, to co mówi? Jak blisko takiemu myśleniu do inkwizycji?
#bekazkatoli #gimboateizm
widać to po popularności vlogerów katolickich
Co tu się odwala w tym filmiku to szkoda gadać. Z drugiej strony on pokazuje wiarę, w takiej postaci w jakiej chcieliby ją widzieć księża u wiernych. Tutaj po pytaniu "Czemu Bóg zabił tylu ludzi w ST?" odpowiedź jest zawężana do listy tych, które się zaczynają od "Bóg jest czystym
Komentarz usunięty przez autora
@mosin-nagant: do inkwizycji, jak do inkwizycji, jak blisko do Allacha...
Obrzydliwe naginanie prawd wiary. Takich księży ten kościół nie potrzebuje.
I czemu cierpienie Chrystusa, całkowicie zresztą nieistotne w porównaniu do tego co wtedy ludzie potrafili wycierpieć, miałoby być w jakiś sposób zbawienne? Tyle
To co, może jednak trzeba zacząć polowania na niehetero albo wykąpać cały Bliski Wschód w "nuklearnym potopie", żeby "już bardziej nie zgrzeszyli"?
źródło: comment_z6aaiTOUFsxbVYjtrBpekz0GmxYxr7Ph.jpg
Pobierz