Aktywne Wpisy
nowszyja +1063
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

zlotybrek +17
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz

siemano, ostatnio walnął mi dysk, wymieniłam go no wiec recovery standardowo przepadło laptop to hp pavilion dm4-3010ew, problem mam ze sterownikiem do karty graficznej dokładnie AMD Radeon HD 7470M, sterowniki ze strony producenta nie są odpowiednie ani od hp ani ze stronki amd, szukałam pomocy na forach i dużo osób ma ten sam problem, komuś pomógł sterownik ze stronki lenovo, jednak u mnie dalej to samo, z karta wszystko git i na pewno jest sprawna. Jak zainstaluje sterowniki ze stronki AMD te które same wykrywają sprzęt to tylko widzi kartę, ale lapek ciagle korzysta ze zintegrowanej nawet jak w catalyst jest ustawione na tego radeona, czy ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził? Plz już jestem bezradna :( W menadżerze urządzeń karta jest normalnie wykrywana, ale we właściwościach wyglada tak jakby sterownik nie był zainstalowany
Kurde no mam nadzieje, ze nie padła, może przyjdzie jeszcze z odsieczą jakiś bohater który rozwiąże ten problem XD
Chciałam do tego złomka dołożyć ramu i trochę jeszcze na nim pociągnąć bo aż takiej lipy nie ma, ale chyba już się lepiej nastawić na składanie jakiegoś pecetka fajnego
Wiem, ze hp są średnie, ale jakoś na niego poleciałam przez to beats edition, a zarabiam na muzyce krótko mówiąc wiec mi pasiło, tak to głównie jestem za lenovo albo msi to już w ogóle piękna sprawa
Obawiam się, ze na win10 będzie mulić, ale w sumie ubuntu to nie głupi pomysł
Generalnie morał taki, ze już nigdy
jeżeli ma 4gb to nie powinno mocno mulić na win10