Wpis z mikrobloga

elo nocna
jadę dalekobieżnym autobusem do wawa
jedzie z nami seba z karyna - karyna śpi
mieliśmy teraz stopa w bydgoszczy 15 minut
seba poszedł zamówić kebaba

autobus odjechał
seby nie ma

XDXDXDXD
  • 293
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@allegromariusza: Jesteś jak twórcy programów przyrodniczych, gdzie wśród zwierząt wydarzają się prawdziwe dramaty, mógłbyś pomóc, ale Ty jesteś tylko niemym obserwatorem, bo wiesz, że tak chciał wszechświat.
  • Odpowiedz
@basssiok: ja mam tak, że w niedzielny wczesny poranek wracam z imprezy 50kilosów pociągiem do siebie. Zawsze, ale to zawsze zasypiam nawet niewiem kiedy chociaz walcze z tym niemiłosiernie. i w 90% przypadków budzę się idealnie jak stoimy w mojej mieścinie. Niewiem czy podświadomie mój mózg słyszy głosy innych gdzie jesteśmy ale z kilka razy pojechałem dalej i wylądowałem na stacji końocwej 100 kilosów dalej :/
  • Odpowiedz
@allegromariusza: Jakie to typowe, znaleźli się normalni ludzie to od razu "ej ale to bait, eksperyment społeczny, dajcie spokój!". Zawsze mnie zastanawia co jest powodem tych baitów, wytłumaczysz mi? Brak atencji? Okazanie n----------a? Czy tego że w rzeczywistości masz nudne życie? Ciekawi mnie co kieruje osobami które robią takie akcje i próbują to nazywać "eksperymentem społecznym" żeby zabrzmiało inteligentniej.
  • Odpowiedz
@allegromariusza: Zarzutka. Nie pochlebiam takiego zachowania, które wykazałeś w swoim poście, ale obrazuje to tzw. polactwo. Wystarczy, że komuś coś się przytrafi, a ten ktoś stoi w hierarchii niżej to wystarczający usprawiedliwiony powód by temu "Sebkowi" nie pomóc. Wystarczyło, że opisałeś tą osobę, jako Seba oceniając po wyglądzie. Ot smutne wnioski. Ktoś określi Ciebie, jako "Seba" i możesz człowieka gnoić, bo w końcu to "Seba". Zaskoczony jestem ilością plusów, które
  • Odpowiedz