Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +260
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te

kimunyest95 +87
Znajomy Chińczyk powiedział mi, że jego mama właśnie kupiła sobie samochód za 12k EUR (po przeliczeniu) - moja pierwsza reakcja, pewnie jakaś Toyota czy Mazda, przekraczająca 5 lat…
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
źródło: IMG_5210
Pobierz

jadę dalekobieżnym autobusem do wawa
jedzie z nami seba z karyna - karyna śpi
mieliśmy teraz stopa w bydgoszczy 15 minut
seba poszedł zamówić kebaba
autobus odjechał
seby nie ma
XDXDXDXD
Komentarz usunięty przez autora
1) przejdzie ktos, spojrzy na rzecz, spojrzy na ciebie, pojdzie dalej.
2) Dopiero jak ci to jebnie na ulice, a drugi po tym przejedzie to zrozumiesz
3) widzial, s------t widzial ale nic nie powiedzial... czemu? moze wygladam jak przegryw i nie bylo warto
'scier z dziennej' 'coorva'
jestes gosciu taki typowy, ze nawet mi ciebie nie zal po tym filmiku xD https://www.youtube.com/watch?v=HE1yPzl4oE8&feature=youtu.be
źródło: comment_xAS1Gi7ZfVUDjzLHNKvWE8xZ6x5meWhV.jpg
Pobierzźródło: comment_Iw8hoz3y2ZofYQQgjvQ5nGqi3EeoxX6Q.jpg
Pobierz@HHHHHH I bardzo dobrze, ja bym takiego dzbana w życiu nie chciał u sobie widzieć.
Ja osobiście kisne ))¯_(ツ)_/¯