Aktywne Wpisy
Sebastix +229
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +228

źródło: comment_FNU3qYik3WrYxYNZ2UlRWPvTTLxa0mS5.jpg
PobierzCały czas uważam, że Apple robi świetne telefony, ale niestety zero w innych innowacyjności. Przez to ich konferencje są po prostu żałosne.
Ja tam sobie poczekam na SE 2 :)
@polik95 No k---a myślę że Jobs to się w grobiw przekręca. Facet był naprawdę wizjonerem i innowatorem, a tu się takie g---o odstawia.
@brck89: @awsucks:
@Herubin: Czo? xD Dual SIM nie ma? Słyszałeś kiedyś np. o Samsungach S9 albo Note 9 albo z tańszych choćby J7?
"w miejsce" mam na myśli "budżetowy" iphone, a nie dokładnie ten sam segment.
Nie każdy użytkownik też ma smartphona, a karty SIM są uniwersalne, przełożysz ja do starej noki 3210 i dalej jest kompatybilna.
https://youtube.com/watch?v=_-nxemBCcmU#