Wpis z mikrobloga

@Herubin: ja sporo czasu miałem jakąś nokie firmową (dotykowego klocka) i nexusa4, później LG g4 też całkiem spory telefon i nexusa 5. Ogólnie w pracy za biurkiem było spoko, ale po pracy (niestety też musze mieć telefon firmowy) był dramat, jakieś wyjście z domu, koszenie trawnika czy coś z dwoma telefonami. Masakra. teraz wszystko w jednym i nie wyobrażam sobie powrotu.
  • Odpowiedz
@brck89: @SpasticInk: to fakt ale sami popatrzmy co jeszcze w te smartfony można upchnąć? Przenośną wagę? Zapalniczkę? Gitarę? Rozwój telefonów jak dla mnie zatrzymał się na iPhone 6s który do tej pory z--------a jak ta lala. W tym momencie to tylko nabijanie portfeli producentów za tak naprawdę nic nowego. Hajs się musi zgadzać
  • Odpowiedz
@KurtHectic: Idź do sklepu i porównaj. Aparat lepszy w Huaweiu (dzień podobny poziom, w nocy lepszy p20 pro). Czytnik w lepszym miejscu moim zdaniem. Bateria raczej lepsza. Ja bym brał P20 PRO
  • Odpowiedz
Ja zupełnie nie rozumiem czemu to w Europie takie niepopularne jest. Przecież noszenie osobno służbowej i prywatnej komórki jest okropnie niewygodne, a tak to cyk 2 karty do 1 komórki i wszystko elegancko działa.

@Herubin: bo ludziom się nie chce usprawniać i ułatwiać życia...
  • Odpowiedz
to fakt ale sami popatrzmy co jeszcze w te smartfony można upchnąć?

@dyslexia: dokładnie tak, mam jeden telefon od już chyba 4 lat i niczego mi w nim nie brakuje (nie był nawet high-endowy) - może jedyne co to chciałbym NFC, bo teraz mam naklejkę do płatności.
Najśmieśniejsze, że te telefony za miliony monet kupują normiki, którzy nie wykorzystają technologii zamkniętej w takim telefonie, bo będą go używać tylko do
  • Odpowiedz
Prawdziwe dual sim będzie na rynek chiński w reszcie będzie chyba 1 karta sim + esim z tego co wywnioskowałem
  • Odpowiedz