Wpis z mikrobloga

@Seid: najlepsze, że to jest w gruncie rzeczy destrukcyjny sport, zwłaszcza jak naparzają te przedtreningówki czyli dawki powyżej 200mg kofeiny, tauryne i jeszcze jakieś wynalazki, żeby móc szybciej i efektywniej wycierać sobie i obijać stawy. Teraz ci taki zablokuje miasto, potem wsiadzie na rower i bedzie spowalnial ruch na wylotówce, a potem zajmie ci miejsce w kolejce do lekarza bo sport to zdrowie xD i ścięgna stawy kręgosłup tak bardzo
  • Odpowiedz
@Klepajro: Pracy? Jaki procent z was pracuje w niedziele? Jaki procent z was leci do szkoły w niedziele w wakacje? Ludzie, nie przesadzajcie. Jeden taki dzień do roku, jeszcze w wakacje w WEEKEND a Wy plujecie żarem jakbyście conajmniej przez tydzień nie mogli dojechać do galerii handlowej -,-
  • Odpowiedz
@Mathas ja się odniosłem do argumentu o powietrzu mimo że sam z MPK korzystam zawsze. Wrocław jest dość atrakcyjnym miastem dla turystów i takie akcje na bank nie zachęca
  • Odpowiedz
@Klepajro: No to tak jak ja. Korzystam wyłącznie z MPK i naprawdę nie przeszkadza mi to, że w jednym dniu będę miał utrudniony przejazd. Co mają do tego turyści, bo nie rozumiem?
  • Odpowiedz
@Seid: ale patologia w komentarzach. Tak kuźwa, z-----ć biegaczy bo biegną w imprezie która jest w taki sposób zorganizowana. Puknijcie wy się w łeb mieszczuchy z chowu klatkowego płacące 500,000 za 30 metrów.

Oni by sami woleli biegnąć jakimiś osiedlowymi drogami albo w lesie gdzie nie wali słońce i żar od nagrzanego asfaltu. Ale jakaś mądra głowa tak te imprezy organizuje, nie wiadomo po jakiego czorta. A hejt leci na
  • Odpowiedz
@Antorus: No skoro by woleli, to czemu nie złożą petycji jakiejś do organizatora? Myślę, że zarówno oni, jak i mieszkańcy Wrocławia chętnie się podpiszą.
Poza tym skoro im się nie podoba trasa maratonu to po co w nim biegną? XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Antorus no to może nie brać udziału w tym głównie? XD co to za tekst z mieszkaniami, jesteś wieśniakiem który odziedziczył stodołe po dziadku? Czy mieszkasz w domku z gówna 20 km od centrum? Nie każdy musi jak ty mieć hektar ziemi na uprawę buraków, albo wypas krowy.
  • Odpowiedz