@rekinol: Ja tak miałem w Białymstoku. Nie znałem jeszcze miasta, wracałem od dziewczyny rano i się okazało że autobus nie jedzie tak jak zwykle. Wysiadłem randomowo, wziąłem Bikera i z pomocą google maps dojechałem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zielonka696969 teoretycznie 7-15 i ulice maja być odblokowanie godzinę po przebięgnięciu ostatniego uczestnika. Praktycznie pewnie do 18 nie przyjedziesz xD
@Mathas przestań, to nie jest warte zachodu. kiedyś próbowałem walczyć, ale większość wykopków strzelałaby do wszystkich biegaczy, nagle staje się ekspertami od szkodliwości wszelakich sportów i plują jadem, bo nie chciało im się wcześniej sprawdzić utrudnień. potem zostaniesz zwyzywany od debili, dowiesz się że miasto jest tylko dla kierowców i impreza tego typu 3 razy w roku to przegięcie. promocja miasta nie jest ważna, co to w końcu za problem zrobić
@Seid: Reprezentacja Polski zrezygnowała z dzisiejszego treningu, bo stwierdzili, że nie dojadą autobusem na obiekt przy Oporowskiej z hotelu przy Panoramie Racławickiej i zamiast zajęć pójdą na spacer po mieście xD
#wroclaw
źródło: comment_TuJvm12dcp6EUxDWtoVl6uMlYJDUWKft.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora