Aktywne Wpisy

darknightttt +43
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
źródło: 1000003033
Pobierz

- Chciałbyś pojechać do Disneylandu?
- Nie.
- Do Legolandu?
- Nie.
- Do teatru? Kina? Fikolandu? Do biblioteki?
- Nie.
- Do akwaparku?
- Nie.
- Nad morze?
- Nie.
- No to gdzie byś chciał pojechać?
- Na przejazd kolejowy, popatrzeć jak się szlabany zamykają.
#pkp #kolej #dzieci #tatacontent
No to ładnie :) w sumie moda na Duplo teraz powoli się kończy, chyba dość fascynacji, po roku czasu. Pewnie nie długo trzeba będzie inwestować w zwykle Lego.
Drewniane tory kupiliśmy nie dawno i jest bardzo zadowolony.
Chociaż na święta muszę znaleźć jakieś autko zdalnie sterowane - dość wytrzymałe, co by nie rozleciało się po pierwszym kontakcie ze ścianą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_cw5JWLbqrcSs7rjGGfAEwrCuIV70WR40.jpg
PobierzI aż przeczytałem, że to może mieć nawet i biologiczne przyczyny: https://www.fatherly.com/health-science/science-kids-train-obsession/
@futbolski: Jak miałem 5 lat, to na wczasach nad morzem nie miałem takiej frajdy, jak gdy mnie dziadek zabrał na dworzec kolejowy i oglądaliśmy przez dwie godziny jak parowa lokomotywa przepycha wagony po stacji. Parę lat później zamienili tę lokomotywę na jakiegoś diesla. Teraz się zastanawiam, czy to nie ta, bo po kolejnych paru latach postawili ją przed dworcem jako pomnik:
źródło: comment_NVcp0WF0tOT8SObOTpUOtFGLJyn73KIx.jpg
Pobierz@kokrys: Nieprawda. Nie przepadam za pociągami.
Takie dzieci to skarb.
@futbolski: Polecam Skansen Taboru Kolejowego w Chabówce - tam mają bardzo dużo różnych lokomotyw, a do niektórych można wchodzić.
#slask
Moja cora konczy 3 lata w pazdzierniku, w przedszkolu babki gadaja że jest najabrdziej rozwinieta i wygadana, ale takie dziecko z trudem powie że chce na nocnik ;) op bujna fantazja a wy dziecku nastawnie pokazywac chcecie hahaha
Wykopowe piwniczaki
100 hektarów ze szlabanami, bilety dla dzieci, milionerem będziesz w rok.
Tym bardziej że op później uzupełnił
Więc oczywiście, w cale nie uradowałaby go wizyta w nastawni ¯\_(ツ)_/¯