Wpis z mikrobloga

@joffie skoro jesteś programista15k, to mam Ci do zaoferowania pewien deal - zaprojektujesz za darmo kilka wtyczek usprawniających pracę do programów w których architekci krajobrazu projektują-rysują "ogrody" tj. ArchiCAD, SketchUp, Revit itd.. Na bank jesteś nowicjuszem i nigdy nie projektowałeś specjalistycznych pluginów do programów architektonicznych, więc bedziesz mieć możliwość zobaczenia w realu jak sprawują się wtyczki, a ja będę mówił czy dana funkcja usprawnia prace i dawał korekty. ( ͡º
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cicho_podziemny: zaufał byś osobie bez doświadczenia? Ona w ten sposób nie może mieć żadnych wymagań bo nie płaci, osoba która będzie to robić będzie mieć czym się pochwalić na rozmowie, projektem który jest wdrożony. Uważam że każdemu należy się zapłata za wykonaną pracę, wiec było by okej, że pod koniec projektu osoba zlecajaca wynagrodzi jakoś projektanta. Ale bez zaliczek czy umów, tylko wszytko wprost, jeśli obie strony by się zgodziły
  • Odpowiedz
@iRickGrimes: Ukradłbym cudzy projekt, tylko dlatego by nie wcielić go w życie i s--------ć na każdy możliwy sposób. Daj namiary, nie mam nic do stracenia, a mogę tylko zyskać cenne doświadczenie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@iRickGrimes:

"Chciałabym dlatego zaproponować komuś wymianę - ja daję działkę i możliwość zmagań, a ktoś może zdobyć doświadczenie i wykorzystać wiedzę/umiejętności

I gdzie tu ta wymiana? Przecież to dwa razy zysk dla projektanta, nie musi dawać od siebie nic w zamian! XD
  • Odpowiedz