Aktywne Wpisy

32cm +681
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

https://techcrunch.com/2018/09/02/the-collapse-of-eth-is-inevitable/?guccounter=1
#kryptowaluty #bitcoin #ethereum
@werseusz:
Jak bezpośrednio? W sensie ustawić fee na 0 i niech miner przyjmie, a w zamian weźmie sobie naszego BuzzwordCoina?
ETH się nie skaluje, jest za drogie (pod względem opłat) oraz zbyt zależne od widzimisię Vitalika (który ciągle zmienia zdanie) przez co nie opłaca opierać się biznesu o ta sieć. Jedynym zastosowaniem ETH jest tworzenie bezużytecznych (nawet jeśli jakieś ICO chciałoby być użyteczne
@Kliko: @plaisant: na to wygląda:
źródło: comment_VwnsTYBUYSBvBShNHwuzTRDrpAIIOaAg.jpg
Pobierz@Kliko: pewnie ma to związek z 'economic abstraction' ale aż tak bardzo się tym nie interesowałem żeby znać szczegóły
Ale miner ma w dupie, że ty się bawisz buzzcoinem i nie potrzebujesz ETH. On chce zapłatę w takiej kryptowalucie, którą najłatwiej upłynnić.
@Kliko: dlatego buzzcoiny robią własne chainy łot co tak to dziala, suckes projektu oznaczy tylko albo az migracje na swoj blockchain, bo nie ma sensu przepłacać na sieci ETH tak samo to działa na EOS
nie ma sensu płacic 1 miliona USD za 1 tx/s. ETH ma tez ten problem ale wychodzi jak zaczynasz byc popularnym
Na EOS nikt nic nie robi, ciekawe dlaczego xDD