Wpis z mikrobloga

@modzelem: No i jest dostępne na stronie orange, zamienili ofertę z 600mb na 1gb z tą samą ceną, ciekawe

- co z osobami co podpisały umowę na 600mb np. wczoraj? peszek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- czy ta cena się utrzyma (bo mimo wszystko to była cena za 600mb), czy zaraz pójdzie do góry? bo w sumie orange pierwsze dobiło do 1Gb/s
  • Odpowiedz
@modzelem: z tego co zauważyłem po znajomych i mirko to duża loteria jest z tym orange światłowodem, niektórym chodzi bez zarzutu a innym spada prędkość + lagi mimo że mieszkają na tym samym osiedlu
  • Odpowiedz
@modzelem: Osoby z 600mb/s zostaną automatycznie zmigrowane na wyższą prędkość. 600mb/s w tej chwili została wycofana z oferty, zastępuję ją wyższa - bez zmian w cenie. Dodatkowo jeśli ktoś w dalszym ciągu korzysta z funboxa 2, to dodatkowo wpadną technicy w celu wymiany na funboxa 3.
  • Odpowiedz
@modzelem:
Fajnie, u mnie dalej 10 mbit k---y sprzedają, bo do tej pory w c--j wielki problem żeby ktoś puścił u mnie światłowód XD Na szczęście biorę od lokalnego ziomka 250mbit i będzie spokój.
  • Odpowiedz
@modzelem: A dajcie k---a spokój u mnie nędzne do 10mb realnie 3 mb miasto 60k mieszkancow 1km od centrali toć to k---a 3 świat bloki na osiedlu obok mają ten 1 gbit a tu co afryka k---a.Nawet za darmo nie chce tej c------j neostrady
  • Odpowiedz