Wpis z mikrobloga

Kochani mam do Was pytanie. Trzy miesiące temu miałem wypadek na rowerze i uderzyłem głową o chodnik. Rana była duża, od ust do nosa, teraz już całkowicie się wyleczyła, ale ciągle mimo nawet upływu tych 3 miesięcy pozostała pewna czerwona część nad prawą, górną wargą. Takie jakby jej przedłużenie. Nie mam pomysłu co mogłoby to wyleczyć. Na początku używałem fluidu do zamaskowania, myśląc, że kiedyś się zagoi jednak tak się nie stało. Ciągle jest, ciągle jest czerwona i górna warga wygląda na przedłużoną. Pani w aptece dała mi dwa środki - Pharmaceris bielactwo oraz Cepan na blizny. Po dwóch tygodniach stosowania nie ma żadnych efektów. Ślad jest takiej samej wielkości i dalej czerwony. Macie może jakieś pomysły co z tym zrobić żeby się tego pozbyć?
#dermatologia #kosmetyki #kosmetologia #leki #pytanie #lekarz #medycyna #biologia #wypadek #twarz #rozowepaski #rozowypasek
okociskoko - Kochani mam do Was pytanie. Trzy miesiące temu miałem wypadek na rowerze...

źródło: comment_pSh6dqdn87MePUceTRXydhSsGgjH97Oh.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oko_ci_skoko: mam coś takiego od 3 albo 4 lat jak myślałam, że mi pryszcz wyskoczy zaraz koło dolnej wargi i za bardzo przyświrowałam ze spirytusem, zrobiła mi się ranka, która po zagojeniu tak jak u Ciebie zostawiła czerwony ślad i wyglądam jakbym sobie wyjechała pomadką (,) nic mi nie pomogło, ani maść z retinolem, azjatyckie wybielające podkłady, witamina c w kroplach, także taktyk
  • Odpowiedz