Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +145

Po pierwszej lekturze komiksu czułem rozczarowanie treścią i objętością (48 stron, pierwotnie drukowanych w ośmiostronicowych częściach na łamach Dark Horse Presents; wydanie zbiorcze zachowuje podział na 6 rozdziałów), nieuniknioną skrótowością fabuły, kumulacją wątków, w których nie ma czasu na penetrację tła, zbyt niskim stężeniem absurdu i wreszcie owym rozwinięciem dygresji na temat „natury mocy”. Recenzja komiksu The Black Sinister
#recenzja #komiks #komiksy
źródło: comment_mOxARD47CyW4TScVaSNij1b11YWatswg.jpg
Pobierz