Chciałem tylko krótko napisać, że jeśli ktoś ma problemy z połączeniem sprzętu przez OTG to polecam ten film. Długo nie wiedziałem jak podłączyć ten kabel, żeby dobrze współgrał ze Sparkiem, jednak gdy to już się udało, to efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Do 100m wysokości nie uświadczyłem żadnego zrywania obrazu, czy utraty połączenia. To samo z lotem w przód i w tył. Trzeba tylko uważać, żeby przez przypadek nie wyrwać kabla z telefonu, jak to też kilka razy zrobiłem ( ͡°͜ʖ͡°) Za to ledwie kilka sekund trwa w takim przypadku jego ponowne podłączenie, więc nie ma o co się martwic.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Chciałem tylko krótko napisać, że jeśli ktoś ma problemy z połączeniem sprzętu przez OTG to polecam ten film.
Długo nie wiedziałem jak podłączyć ten kabel, żeby dobrze współgrał ze Sparkiem, jednak gdy to już się udało, to efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Do 100m wysokości nie uświadczyłem żadnego zrywania obrazu, czy utraty połączenia. To samo z lotem w przód i w tył. Trzeba tylko uważać, żeby przez przypadek nie wyrwać kabla z telefonu, jak to też kilka razy zrobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to ledwie kilka sekund trwa w takim przypadku jego ponowne podłączenie, więc nie ma o co się martwic.