Aktywne Wpisy

blue-eyed +1060
janekplaskacz +104
Architecture is a good idea.
Miasta 15-minutowe i teorie spiskowe.
#gruparatowaniapoziomu #urbanistyka
Miasta 15-minutowe i teorie spiskowe.
#gruparatowaniapoziomu #urbanistyka

Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Cytowany komentarz z youtube...o kurde jaki on wydaję się prawdziwy po tylu latach.Przy tym pięknym utworze z soundtracku gry uroniłem nostalgiczną łezkę chwile dumając nad czasami które już nie wrócą,i po których zostają już tylko wspomnienia.
Co do samych gier komputerowych,to właśnie seria gothic najbardziej mnie urzekła,urzeczywistniając moją dziecięcą wyobrażnie przed ekranem monitora.Pamiętam że przygodę z gothicem zacząłem idąc nieliniowo od drugiej części.Pożyczyłem ją od kolegi i przeszedłem ją chyba ze 3 razy poznając cała grę od podszewki.A że były to czasy gdy internet nie był tak powszechny zajęło mi troche czasu zanim dorwałem pozostałe części.Po jakimś czasie od innego kolegi za przysługę przesłania wszystkich swoich piosenek z telefonu przez blutacza dostałem płytke z pierwszą częścią.To uczucie gdy poznawałem wydarzenia sprzed 2 części i tą całą górniczą dolinę tętniącą życiem jest nie do opisania :) Ale pamiętam jak bardzo się zawiodłem szukając drogi do doliny khorinis i gdy dowiedziałem się że jej niema.Po ograniu pierwszej częśći przyszła kolej na tą 3,niestety i tu zawód ponieważ żaden kolega jej nie posiadał :) Pamiętam swoje szczęście gdy po jakimś czasie natrafiłem na gazętkę biedronki w domu gdzie doszukałem się rubryczki z sprzedawanymi w tym czasie grami gdzie był on-GOTHIC 3 chyba za jakieś 19,99
Wyłuskałem te pięniądze po czym wybrałem się w pierwszą w swoim życiu samotną wycieczkę rowerową do miasta powiatowego i do najbliższej biedronki.I tu zoonk-w całym sklepie nie znalazłem żadnych gier a tym bardziej gothica,cały trud poszedł na marne :( Ze szklankami w oczach wróciłem do domu
Ehh,kiedyś to było...
#muzka #gry #gothic #nostalgia