Aktywne Wpisy
Ten_spod_piatego +202
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

JanDzbanPL +672
Brak wolnych terminów na wynajem jachtu na który dostał dotację. Chyba dobry biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kpo
źródło: 1000018200
Pobierz

źródło: comment_0GbnC4XM6LUNNki5xg8c9BcOapZw8djo.jpg
PobierzBo teraz nie gram praktycznie w ogóle. Ostatnia gra w którą grałem to Wiedźmin 3. Przeszedłem podstawową grę, miałem rok przerwy od grania, potem kupiłem oba rozszerzenia, skończyłem to krótsze i potem zacząłem Krew i Wino, ale po jakichś 15h mi się
@Eyan: ja mam 37 i właśnie ogrywał dodatek na marsie do FC5
Komentarz usunięty przez moderatora
@Naturmensch: skoro jesteś takim koneserem mirko to podaj proszę chociaż ze 2-3 warte uwagi tagi, na których da się ciekawie pogadać.
Naprawdę nie warto marnować na to jedynego życia.
Książki z fabułą traktuje na równi z grami. Nie czytam ich.
Jeżeli czytam książki nietechniczne, to prędzej rzeczy typu 'Rozmyślania' Aureliusza albo coś z filozoficznym tłem. Żeby też w trakcie czytania coś przydatnego z tego wyciągnąć.
musisz być rozrywany na imprezach :-p
Czy mucha jest koneserem gówna? Czy papiez sra w lesie?
@mieszko111: #gruparatowaniapoziomu #rower #sztuka #fotografia