Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

Komentarz usunięty przez autora
@PanTadeuusz Nie swirujesz? Masz kontom na wykopie (✌ ゚ ∀ ゚)☞( ͡º ͜ʖ͡º)
Żeby mieć większe zapotrzebowanie przy tym wzroście musiałabyś ważyć ponad 75 kg. Radziłbym raczej schudnąć xD.
Po prostu wystarczy mieć normalną wagę.
Polecam poczytać wspomnienia więźniów gulagu, niesamowite są tam historie z jedzeniem. Zreszta znaczna część wspomnień jest O jedzeniu.
To może był powód, mało zróżnicowana dieta, dwa posiłki dziennie i mało witamin i innych składników odżywczych
Zastanawia mnie jedno - napisałaś, że ich tętno spadło z 55 do 35... Nie za mało? Zdaję sobie sprawę, że brali najsilniejszych i wysportowanych, a tacy ludzie mają niższe tętna spoczynkowe, niemniej jednak 35 wydaje mi się nierealne nawet w przypadku głodówki.
Może nie przesadzałbym aż tak bardzo - nie jest to jedzenie pierwszego sortu, ale znośne źródło węglowodanów, najważniejszego składnika ludzkiej diety. Tylko to się wciąż nie zgadza np. z częstotliwością ich wypróżnień. Chleb ma kaloryczność rzędu 250kcal/100g, czyli tego chleba musieliby jeść ~650 gramów dziennie. Ugotowany makaron - 130 kcal/100 gramów, czyli do brzucha wchodzi ponad
Wydaje mi się, że przy takiej diecie, zamiast wypróżniania się raz na tydzień, powinni raczej cierpieć na biegunki...
No i jeśli nawet faktycznie mieliby takie schizy, a mogli opuszczać ośrodek, to