Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podczas eksperymentu nie byli zamknięci w ośrodku i mogli uczestniczyć w normalnym życiu.

Wkrótce pozwalano im wychodzić z ośrodka jedynie dwójkami, aby uniknąć podjadania.

@riley24: To w końcu byli zamknięci czy nie? Nie wiem czy sama piszesz te teksty ale praktycznie co wrzutkę mam mieszane uczucia co do sposobu w jakim napisane są te historie.
  • Odpowiedz
mieli prowadzić, nie da się nie przytyć i to tak z kilogram tygodniowo.

@sasik520: no patrz, a ja chudnę na 3k kcal dziennie z dwoma treningami tygodniowo i siedząc cały dzień przed komputerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sasik520: dokładnie, obecnie zszedłem na około 1400 - 1500 dziennie ograniczyłem węgle więcej białka i tłuszczy, ogólnie praca siedząca ale 3 razy w tygodniu robię 45-60 minut ćwiczeń z ciężarkami typu FBW teraz i do tego rower raz dwa razy w tygodniu godzina ( mocniej jesli to trenażer bo akurat pada) albo normalne jazdy 1,5-2 godziny i waga zaczeła spadac, ale zupełnie nie odczuwam głodu jako takiego, czy jakichś problemów,
  • Odpowiedz
Jak bym czytał o sobie, całe życie próbuje się odchudzić, raz z lepszym, raz z gorszym skutkiem i w momentach jak bardziej przykręcam dietę mam podobne efekty.
Wachania nastroju, oglądam przepisy na internecie, deprecha, ataki wilczego głodu.
  • Odpowiedz
@fortySeven: czyli tniesz węgle? no to faktycznie moim zdaniem waga ma prawo spadać - żaden ze mnie ekspert, raczej eksperymentator, ale wyczytałem w pani domu czy tam w muratorze, że dużo białka też zwiększa chudnięcie, bo organizm potrzebuje więcej energii na spalenie białek niż samo białko daje energii.
  • Odpowiedz
@Flypho: nie sądzę, wszystkie makro skanowane z opakowań, wszystko co jem oprócz wody przechodzi przez wagę ( ͡° ͜ʖ ͡°) za to kiedyś na 2k w ogóle nie chciało iść w dół w rozsądnym tempie, a nie będę szedł niżej, mam rozum
  • Odpowiedz
@kacper1302: a ja jem momentami nawet 1300, wszystko liczone i wbijane w MyFitnessPal, trening siłowy 4-5 h w tygodniu (nie trwa godzinę), cardio do 3 razy w tygodniu i również mi tak nie o--------a. 1600 to poziom zapotrzebowania aktywnej osoby o wadze 47 kg. Ci goście na zdjęciach mogli ważyć w okolicach 55, to nie jest aż taka różnica. Bullshit z tymi 1600, sorry. Gdzieś miałem materiały z tego eksperymentu,
  • Odpowiedz
Ludzie się oburzają że 1600 to wcale nie tak mało... ale pamiętajcie że to AMERYKAŃSKIE standardy.
W stanach nie ma dużych zestawów w McDonald są XXXXXL ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja tez sie wypowiem, od kilku miesiecy jem srednio 2k kcal dziennie chodze na ok 5km spaceru z psem dziennie i robie dwa treningi dziennie. Pierwszy kalistenika drugi trenuje 2 rozne partie miesni na hantlach. Moj wzrost 170 chcialem osiagnac 65kg wagi z 72 na poczatku a ciagle sie waham na 67-69 wydaje mi sie, ze moze to zalezec od ilosc wypitej dziennie wody, ale mam dosyc wolna przemiane materii. Te zdjecia
  • Odpowiedz
Ludzie na tych dietach 1200-1600kcal nie liczą tego ze a to jedno ciasteczko se zjedzą a to banana a to szklanka coli, soku pomarańczowego itd XD nagle się robi 2200-2400
  • Odpowiedz