Aktywne Wpisy
nowszyja +31
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +68
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

źródło: comment_idPiz5GAfWHCGFXrNkkkvy4P7BwRnA3H.jpg
Pobierzźródło: comment_hcTYM6kyJHDhd7xnYazFaIVTYcGCN3sn.jpg
PobierzŹródło: "Sekrety amerykańskich milionerów" - Danko William D, Stanley Thomas
Bo że 1 złotówki jest łatwiej zrobić 2 złote niż z miliona, dwa. No i trzeba pamiętać ile ludzi nigdy nie dorabia się bogactwa.
Masz go na fejsie? To weź mu tam napisz "to czemu wszystkiego nie rozdasz aby mieć łatwiej?" i wklej tu co odpisze ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_9mmjZwafV7bvZ60y7Qj3EQgaWz7l7pWi.jpg
Pobierzźródło: comment_3DDI5F8QbGQUzosbKSSHNxxMm9O4nvhx.jpg
PobierzPrzecież łatwiej mają utrzymac, bo ojciec wszystkiego nauczy i to bezstresowo.
Trzeba być niezłym jełopem, albo mieć pecha żeby wszystko stracić.
Od zera coś zbudowac, to dopiero sztuka i dla takich ludzi zawsze szacunek.
Dlatego nie istnieją żadni milionerzy, którzy swoją karierę zaczęli od wygranej na loterii.
źródło: comment_2QaJ8lyMd0ixLlhEeKMPwHFuBnXjLUt7.jpg
Pobierzźródło: comment_Lmm0wMjQaEt5gbqutpPlzNZJ8rKa68av.gif
Pobierz