Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +161
DoktorMorela +5
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

https://iletozl.pl/przelicznik-walut-1-usd-pln
#pieniadze #finanse #dolar #euro #kursy #kurs
Co do ilości walut to niedługo dorzucę sporą ilość.
a to 'dupna' to dotyczy wyglądu czy funkcjonowania - pytam serio
Nie robi tej strony zespół a jedna osoba czyli ja :)
Docelowo chcę zastosować tutaj PWA (Progressive Web App) czyli będzie możliwość przechowania ostatnich kursów offline. Dodatkowo będzie działać to jak aplikacja bez potrzeby instalacji.
Obecnie dla testów wrzuciłem tylko 5 walut, ale nic nie stoi na przeszkodzie by dołączyć wszystkie z NBP.
Dodatkowo pobieram kursy z
@iletozl: Abstrahując od samej zawartości aplikacji to jej egzystencja wydaje mi się zbędna. Cały mechanizm, który w niej w tym momencie istnieje jest [wbudowany w google](https://www.google.pl/search?q=10+dolarów+w+złotówkach) i to z wieloma udogodnieniami (np. nie trzeba nawet znać skrótu waluty). I mogę z tego skorzystać bezpośrednio z paska przeglądarki. Fajnie, że piszesz coś w wolnym czasie i się rozwijasz,
Moim głównym celem jest znaleźć to coś co wyróżni moją stronę, stąd to moje pytanie.
Wykresy dodam później. Co do prognozowania to nie koniecznie, ale obecny trend może faktycznie przydać się. Np mógłbym stworzyć własny wskaźnik w oparciu o MACD i Stochastic