#linux #hosting #backup #archlinux Dobry hosting dla backupu zdjęć z dysku. Ważne, żeby był to program na Linuksa (Arch), który porządnie zajmuje się synchronizacją, czyli nie przerywa/porzuca/dubluje/cokolwiek takiego co tworzy tylko niepotrzebny bałagan.
@r123: xD Ale mi zależy żeby właśnie napisać coś więcej, bo wypisać nazwy dostępnych usług to niestety ale wiele nie daje. Np. czy sam z tego korzystasz?
@globalbus: @cr203a: @kmlnvm: No, hopaki. prosiłem o hosting, a owncloud i syncthing dla jak masz własny. :| Zostaje pCloud @r123 może ty mnie chociaż nie zawiedziesz. :P
@look997: musisz sie zdecydowac, albo chcesz hosting za ktory zaplacisz (albo i nie) taki jak google drive albo cos co mozesz samemu postawic w domu/pracy/u fryzjera zeby ci trzymal pliki latwiej
@cr203a: Program do zainstalowania na komputerze, żeby robił backup na jakiś hosting. Darmowy. Pewnie i tak wezmę Google Drive, bo widzę że nie ma wyboru.
Problem że nie ma oficjalnego programu do tego. A poprzez stronę to właśnie działa tak jak opisałem w temacie.
Dobry hosting dla backupu zdjęć z dysku.
Ważne, żeby był to program na Linuksa (Arch), który porządnie zajmuje się synchronizacją, czyli nie przerywa/porzuca/dubluje/cokolwiek takiego co tworzy tylko niepotrzebny bałagan.
sam sobie poszukaj
Ale mi zależy żeby właśnie napisać coś więcej, bo wypisać nazwy dostępnych usług to niestety ale wiele nie daje.
Np. czy sam z tego korzystasz?
Zostaje pCloud @r123 może ty mnie chociaż nie zawiedziesz. :P
Pewnie i tak wezmę Google Drive, bo widzę że nie ma wyboru.
Problem że nie ma oficjalnego programu do tego. A poprzez stronę to właśnie działa tak jak opisałem w temacie.