Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1251
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Famina: a co jest ciekawego w oglądaniu jak ktoś inny gra w głupie gierki. Nigdy nie rozumiałem fenomenu randomowych streamerów, bo o tyle o ile jakiegoś Majora czy IEM jeszcze jeszcze da się obejrzeć tak randomów meh, lepiej sobie samemu pograć. A fakt że bez kamerki to już w ogóle bez sens, bo z kamerką to by cię chociaż stuleje oglądały bo jako Twitch Thot zapewne srałabyś kasą.
  • Odpowiedz
  • 1
ja osobiście nie lubię jak dziewczyny grają i streamuja na twitchu, bo zamiast komentować grę lub swoją technikę to ciągle hihihi ale ja jestem niezdara, ojojoj nie udało się. A stuleje dają datki, bo się spuszczaja nad biedna dziewczynką, która nie umie grać.
@Meara: Tu się zgodzę z Tobą w 100%. Też mnie to niesamowicie denerwuje. W szczególności kobiety z kamerami, które ewidentnie są na twitchu po to, żeby wyglądać,
  • Odpowiedz
Byla jeszcze ta żeńska stulejka co czytała innym stulejkom bajki xD
Żal że nikt nie chce słuchać mojego radia i patrzeć jak gram w gry. No smuteg.
  • Odpowiedz
  • 0
Szanuje twój content, oglądałem Cię nawet przez 2 min, ale mi to jakoś nie podeszło :/

@dziekuje: Dziękuję za opinię. Oczywiście będę próbować dalej, cały czas pracuję na kanałem w chwilach wolnych od pracy. Ciężko być innowacyjnym, bo Twitch jest pełny streamów i niewiele nowego można tu wymyślić. Najlepiej sprzedaje się kontrowersja. Mi szczerze mówiąc nie zależy na pajacowaniu i ogromnej publice. Wolę być sobą, stawiam na chillowe streamy z
  • Odpowiedz
  • 0
kiedy robisz strimy i jaki link? Wpadnę wspierać jak będę miał możliwość

@TheRazorek: Szczerze mówiąc, to nie sądziłam, że moje żale z nocnej wejdą do gorących, więc szczegółów nie pisalam. Streamuję zazwyczaj wieczorami, popołudniami. Nie mam stałej pory, bo pracę mam nieregularną. http://twitch.tv/famina_meow . Zrobiłam też spamlisty i wołam na wykopie przed każdym streamem: https://mirkolisty.pvu.pl/list/n4fzI957uG3cTwKA
  • Odpowiedz
@Famina: Dobrze sprzedaje się skillowy content, ale to wymaga czasu i odpowiedniego podejścia do tematu. Kamerka może by pomogła zdobyć Ci paru widzów, ale pewnie nie chcesz na tym bazować.
Generalnie to co musisz zrobić żeby zaistnieć to po po prostu chwycić hype w początkowym stadium raczkowania danej gry. Pokazał to minecraft, cs, Pubg czy nawet ten Fortnite. Bądź na bierząco z nowymi grami.
  • Odpowiedz
@Famina Sory Famino, ale mimo że lubiłem twoje audycje na radyjku to o Twichu nie słyszałem, chyba trochę średnio wyszła ta promocja. Poza tym zależy ci na patologicznym spędzie?
  • Odpowiedz